duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Senatorul Sorin Lavric (AUR) îi îndeamnă pe români să nu...

VIDEO | Senatorul Sorin Lavric (AUR) îi îndeamnă pe români să nu mai creadă într-un „nou val”: Nu vă mai lăsați păcăliți pentru că veți plăti cu viața voastră! Este o relație cauzală între vaccin și sindromul morții subite

Senatorul AUR Sorin Lavric a spus că românilor li se pregătește „al nu știu câtelea val” și că urmează să fie reluat „refrenul malefic” din ultimii doi ani.

El i-a avertizat pe români să nu creadă și să se revolte.

„Sunt semne că în această toamnă, refrenul acela malefic cu valul al nu știu câtelea, epidemic, cu nevoia de a purta măști, cu nevoia de a ne vaccina, refrenul acesta îl vom auzi din nou.

N-a fost nicio pandemie, nu s-au îndeplinit condițiile epidemiologice pentru o pandemie.

Ce a urmat după aceea știți, s-au tipărit bani în neștire.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Statisticile mortalității au fost falsificate, pentru a crește pretinsa mortalitate a covidului. Cei 66.000 de morți au murit din orice altă boală decât ce a Covidului. Au murit cei cu boli cronice, nemaifiind primiți în spitale. Pentru asta, autoritățile medicale de atunci, Tătaru, Rafila, Arafat, în frunte cu taciturn malac hughenot vor plăti într-o zi și ei stau asta.

A apărut acea noțiune neverosimilă de bolnav asimptomatic. Adică erai perfect sănătos și grație prezumției de vinovăție medicală, aveai virusul în tine. Iată varianta medicală a prezumției de nevinovăție de tip comunist.

Și în fine, a apărut marea scorneală a panaceului: vaccinul. Mulți dintre noi am căzut victimă acestei canonade mediatice și ne-am vaccinat. Cu una, două, trei doze. Astăzi, acei români care s-au vaccinat sunt cu sabia lui Damocles deasupra capului, pentru că a apărut sindromul morții subite, sindrom de care autoritățile în frunte cu Rafila, Arafat și Iohannis nu pomenesc nimic. Dacă ar recunoaște că este o relație cauzală directă între vaccinuri și creșterea alarmantă a cazurilor de morți subite ei știu că sunt pasibili de închisoare.

Nu vor să-i găsească o cauză a sindromului morții subite, pentru că știu că sunt pasibili de pușcărie.

Nu fiți naivi și revoltați-vă. Ieșiți în stradă, așa cum vom face noi”, a spus Sorin Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. de ce sa iesi in strada, sa dam jos pe astia ca sa punem altii si mai rai?
  Asa s-a zis si la revolutie, si se vede unde am ajuns.
  Iesi in strada si mori ca prostul gazat sau batut pentru ca niste combinatori de prin spate sa se suie pe manifestatie si sa ia puterea.
  Eu nu cred in protestele organizate cu 3 luni inainte, astea sunt regii.

 2. Eu ce nu inteleg este dece nu se autosesizeaza autoritatile competente.
  Dupa 2 ani de minciuni majoritatea romanilor au avut boala covid care s-a dovedit defapt ca este nimic altceva decat o infectie respiratorie asemanatoare cu pneumonia.
  Acuma unii oameni au trecut prin boala mai greu altii mai usor dar asta se intampla si la orice afectiune.
  Pentru ca nu toti suntem la fel in ceea ce priveste toleranta la durere sau nu toti avem acelasi sistem imunitar si nu toti suferim si de alte afectiuni,

  Dar pentru oamenii care au fost omorati cu zile in spitale chiar nu cauta nimeni dreptate?

  Pentru ca eu nu am auzit de nimeni sa moara de Covid pe strada sau acasa la el in schimb in spitale s-a murit de fractura la brat de covid.

  Este limpede ca cei care nu s-au speriat de “plandemie” nu se vor speria nici de acuma inainte.
  Dar inca o data ma repet zicand ,,Chiar nimeni nu ancheteaza atrocitatile facute in plandemie de asa zisii ,,eroi din prima linie” la comanda statului ?”

  • Oamenii se poartă de parcă n-ar fi fost nimic. Toți au avut apropiați, familie sau prieteni, ce au fost omorîți sau schilodiți cu proceduri medicale criminale. Toți am fost batjocoriți cu masca, distanța, codul qr, înmormântări samd.
   Ordinul de plandemie, se pare, a fost susprastatal numai dacă ne amintim că toate guvernele au făcut la fel. Poate, deocamdată, tot suprastatal, este ordin ca toți cei mânjiți, cu bună știință sau nu, să fie lăsați în pace măcar o vreme. Bănui că mulți din cei de jos vor fi sacrificați.

  • pai cum ar fi sa se ancheteze singuri? Asta numai dupa o schimbare radicala de regim, problema e ca regimul care urmeaza celui nazist este cel comunist bolsevic, asa incat nici nu stii ce sa-ti doresti.

 3. noul val e al celor care
  vor crede in noul val.
  (sa vezi cand vor cade-n strada
  ca in obscenitatile chinezeshti de acum 2 ani jurma…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE