marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEDupă ce Ministrul francez al sportului l-a făcut rasist pe arbitrul Colțescu...

După ce Ministrul francez al sportului l-a făcut rasist pe arbitrul Colțescu chiar în România, echipa Franței a fost ELIMINATĂ de la Euro 2020 chiar la București

Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sportului din Republica Franceză, a fost prezentă la București pentru meciul dintre Franța și Elveția, contând pentru optimile de finală ale Euro 2020.

Deși a venit în capitala României, franțuzoiaca nu s-a putut abține și l-a numit în continuare, „rasist” pe arbitrul Sebastian Colțescu. Reamintim că forul continental, UEFA,  a decisarbitrul român nu a avut un comportament rasist la partida dintre Paris Saint Germain și Istanbul BB.

„Îmi mențin aceeași declarație și acum, pentru că nu se poate să te adresezi cuiva spunând ‘negrul acela de pe bancă’. Poți spune ‘persoana care este îmbrăcată în roșu’, de exemplu. Da, UEFA a decis că nu este rasism, dar UEFA decide multe lucruri cu care nu suntem de acord”, a declarat Mărăcineanu, aflată în București, cu prilejul meciului Franța – Elveția, găzduit pe Arena Națională, în cadrul EURO 2020.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Demnitarul francez nu s-a bucurat însă, de venirea la București: echipa sa a fost eliminată de către Elveția de la Euro 2020 chiar pe Arena Națională a Capitalei României, la câteva ore după inepta declarație a Roxanei Mărăcineanu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. O idioată această Mărăcineanu, care vrea să fie pe olacul stăpânilor ei. Nua fost niciun rasism acolo și nici UEFA măcar nu s-a pronunțat. A fost intervenția politică a Turciei. În loc să pledeze ptr sport, această ministră zăpăcită vrea politică băgată în terenul de fotbal. Colțescu ar trebui să o dea în judecată.

  2. Dumnezeu nu doarme.Tovarasa Roxana i-a intors spatele si si-a luat-o peste bot.Precum intreaga Franta sau ce a mai ramas din ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE