duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEEuro 2021 | Tinerii unguri i-au făcut „țigani” pe români în duelul...

Euro 2021 | Tinerii unguri i-au făcut „țigani” pe români în duelul direct. Căpitanul naționalei: Țiganii ăștia, cum ne strigați voi, v-au bătut

Căpitanul echipei naționale de tineret a României, Marius Marin, a dezvăluit după victoria în fața Ungariei că adversarii i-au numit tot meciul „țigani”.

Marin le-a răspuns maghiarilor printr-un mesaj sugestiv: „Țiganii ăștia, cum ne strigați voi în teren, v-au bătut”.

Marius Marin a postat mesajul pe Instagram. În imaginea atașată se poate observa cum pe apărătoarea tânărului fotbalist român scrie „Nimic fără Dumnezeu” în limba engleză.

Echipa națională de tineret a României se poate califica în sferturile de finală ale Euro2021 în cazul unui rezultat bun contra Germaniei, pe 30 martie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate