ACTUALITATEEuro 2021 | Tinerii unguri i-au făcut „țigani” pe români în duelul...

Euro 2021 | Tinerii unguri i-au făcut „țigani” pe români în duelul direct. Căpitanul naționalei: Țiganii ăștia, cum ne strigați voi, v-au bătut

Căpitanul echipei naționale de tineret a României, Marius Marin, a dezvăluit după victoria în fața Ungariei că adversarii i-au numit tot meciul „țigani”.

Marin le-a răspuns maghiarilor printr-un mesaj sugestiv: „Țiganii ăștia, cum ne strigați voi în teren, v-au bătut”.

Marius Marin a postat mesajul pe Instagram. În imaginea atașată se poate observa cum pe apărătoarea tânărului fotbalist român scrie „Nimic fără Dumnezeu” în limba engleză.

Echipa națională de tineret a României se poate califica în sferturile de finală ale Euro2021 în cazul unui rezultat bun contra Germaniei, pe 30 martie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...