joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEINIMO, la Iaşi: trei zile de distracţie şi ajutor în educaţia a...

INIMO, la Iaşi: trei zile de distracţie şi ajutor în educaţia a peste 10.000 de copii

Între 18 şi 20 august, pentru trei zile, Iaşul este oraş al INIMO, Festivalul Internaţional al familiei, al vieţii şi al faptelor bune! Astfel, ieşenii pot alege, pentru al doilea an consecutiv, să se distreze şi să ajute alături de părintele Dan Damaschin şi de Asociaţia „Glasul Vieţii”.

Pe Stadionul „Emil Alexandrescu” se vor îmbina distracţia, educaţia şi faptele bune pentru 10.233 de copii din 2.923 de familii greu afectate de sărăcie, care au nevoie de ajutor pentru a merge mai departe. Festivalul INIMO va asigura celor peste 10 mii de copii şansa de a primi hrană, rechizite, îmbrăcăminte şi încălţăminte de cea mai bună calitate.

„Văd în INIMO o ocazie extraordinară de a petrece trei zile într-o atmosferă senzaţională, cu muzică de calitate şi voie bună. Ne vom bucura de viaţă, copilărie şi familie, timp în care vom ajuta şi 10.233 de copii să înceapă şcoala cu bine”, a declarat părintele Dan Damaschin. Iar pentru aceasta e nevoie ca fiecare om să dăruiască fapte bune şi să facă diferenţa!

În cele trei zile de Festival vor fi prezenţi pe scenă cei mai apreciaţi artişti din România. Vineri vin Smiley, Connect-R, Direcţia 5, Andia, Circul de Stat Chişinău. Sâmbătă: Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă şi Gaşca Zurli. Duminică: Voltaj, Antonia, Iris, Mario Fresh, Ana Beregoi. Pe lângă scenă va fi amenajată o zonă de teatru cu activităţi organizate de actori locali, iar sâmbătă membrii Găştii Zurli îi vor anima pe cei mici cu jocuri şi activităţi distractive şi educative, într-un spaţiu prietenos. De asemenea, se va organiza o expoziţie dedicată cauzelor sociale, vor fi standuri cu mâncare oferită de producători locale, dar şi un târg de produse artizanale şi lucrate manual.

Programul complet al INIMO – festivalul speranţei pentru 10.233 de copii sărmani.

Cei care doresc să participe la INIMO pot achiziţiona bilete sub formă de donaţie de pe site-ul evenimentului. Accesul unei persoane pentru o zi de festival este de 100 de lei. Accesul la toate cele trei zile de festival pentru doi adulţi şi doi copii sub 14 ani este 300 de lei sau 450 de lei, iar pachetul VIP, în zona de maximă vizibilitate pentru doi adulţi şi doi copii sub 14 ani este de 1.000 de lei. Toţi cei care vor achiziţiona pachete pentru întreaga perioadă de Festival vor fi înscrişi la două tombole, la care vor putea câştiga 20 bilete la Ierusalim oferite de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei sau un apartament în valoarea de 110.000 de euro.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate