joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEA fost anunţat programul complet al INIMO – festivalul speranţei pentru 10.233...

A fost anunţat programul complet al INIMO – festivalul speranţei pentru 10.233 de copii sărmani aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin

A fost anunţat programul complet al INIMO – festivalul speranţei pentru 10.233 de copii sărmani aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin

Mai este o lună până la începutul celei de-a doua ediţii a INIMO, Festivalul Internaţional al Familiei, al Vieţii şi al Faptelor bune. Între 18-20 august, la Iaşi va avea loc „un festival de povestit nepoţilor, cu cei mai cunoscuţi artişti ai momentului, ateliere outdoor, dans şi muuuuultă voie bună!”, anunţă preotul Dan Damaschin de la Iaşi.

Vino la INIMO şi poţi schimba în bine viaţa unui copil sărman!

Organizatorii au prezenta programul din acest an al evenimentelor care vor anima dealul Copoului. Astfel, vineri, 18 august, vor concerta pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Smiley, Connect-R, Direcţia 5, Andia şi Circul de Stat Chişinău. Sâmbătă, 19 august, pe scenă vor urca Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă şi Gaşca Zurli, iar duminică, 20 august, evenimentul se va bucura de prezenţa trupelor Voltaj şi Iris, alături de care vor fi Antonia, Mario Fresh şi Ana Beregoi.

Accesul la festival se face alegând pe site-ul evenimentului tipul de donaţie pentru a susţine educaţia celor 10.233 de copii sărmani aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin. Astfel, pentru 100 de lei, se obţine o invitaţie single Inimo, cu acces pentru 1 persoană timp de 1 zi la festival; cu 300 de lei, donatorii primesc invitaţia Family Inimo (soţ & soţie) cu acces 3 zile la festival pentru 2 soţi sau 2 membri adulţi plus 2 copii sub 14 ani născuţi sau nenăscuţi; iar cu 1000 de lei, donatorii beneficiază de acces VIP pentru familie soţ şi soţie sau 2 adulţi plus 2 copii născuţi sau nenăscuţi în zona de maximă vizibilitate la care se adaugă autografe şi fotografii cu artiştii, în funcţie de disponibilitatea acestora.

Se oferă şi gratuităţi la acest festival. Familia cu cel puţin trei copii minori, născuţi sau nenăscuţi, are acces gratuit 1 zi, iar copiii de până în 14 ani, însoţiţi de părinţi şi persoanele cu dizabilităţi, împreună cu însoţitorii lor legali (asistenţi personali) beneficiază de gratuitate. Deasemenea sunt oferite şi reduceri în funcţie de disponibilitate. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere din valoarea unui SINGLE INIMO.

Organizatorii au pregătit şi alte surprize pentru participanţii care se pot înscrie la tombolele inimo. Participanţii cu pachetele SILVER PLUS, GOLD & PLATINUM pot participa la tombolele organizate de INIMIO: Tombola Vieţii, cu premii constând în 10 excursii (2 persoane) în Ierusalim (20 x 1.000 €) şi Marea Tombolă Inimo, cu premiu constând într-un apartament în cartierul Royal Town – Copou Iaşi în valoare de 110.000 €.

Ce alte activităţi vor fi la INIMO

Pe lângă concertele marilor artişi care şi-au anunţat prezenţa la INIMO, în incinta festivalului vor avea loc numeroase activităţi pentru toate vârstele. Într-o zonă de teatru, organizatorii au pregătit activităţi pentru copii şi părinţi cu actori locali. Deasemenea, echipa minunată de la Gaşca Zurli îi va anima pe cei mici cu jocuri şi activităţi distractive şi educative, într-un spaţiu prietenos. Participanţii vor putea lua parte şi la expoziţia cu celelalte cauze sociale ale asociaţiei „Glasul Vieţii”. De asemenea, binefăcătorii vor avea ocazia să descopere diverse cauze sociale în care se vor putea implica. Vor fi amenajate şi standuri cu mâncare locală pregătită de producători care vor veni cu bucate delicioase şi sănătoase. Deasemenea, va fi organizat şi un târg de produse artizanale şi lucrate manual de meşterii locali.

INIMO, Festivalul Internaţional al Familiei, al Vieţii şi al Faptelor Bune, este dedicat susţinerii celor 10.233 de copii sărmani, aflaţi în grija Asociaţiei „Glasul Vieţii” şi a părintelui Dan Damaschin. Cei care participă la festival contribuie astfel la pregătirea unui pacheţelul pentru un copil sărman cu rechizite, îmbrăcăminte şi încălţăminte de cea mai bună calitate, în cadrul proiectului Grăuntele de Muştar. Împreună, creştem oameni mari!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate