ACTUALITATEUn guvernator italian profită de pandemie pentru a interzice deplasările în noaptea...

Un guvernator italian profită de pandemie pentru a interzice deplasările în noaptea de Halloween. Vincenzo De Luca: Este o imensă prostie americană

Guvernatorul Vincenzo De Luca a anunțat că va restricționa deplasările în noaptea de 31 octombrie, atât pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, cât și pentru a restrânge petrecerile organizate de Halloween, sărbătoare pe care o numește o imensă prostie americană.

Vincenzo De Luca, guvernator al regiunii sudice Campania, a afirmat vineri pe Facebook că restricţiile vor începe la ora 22:00, în noaptea de 31 octombrie, scrie Rador.

„Halloween-ul este o imensă prostie americană pe care am importat-o ​​în țara noastră”, a scris, pe Facebook, Vincenzo De Luca.

În ultima lună, în regiunea Campania s-a înregistrat o creștere a cazurilor de infectări cu coronavirus, astfel încât autoritățile au impus noi restricții, precum închiderea școlilor timp de două săptămâni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT