ACTUALITATE Un guvernator italian profită de pandemie pentru a interzice deplasările în noaptea...

Un guvernator italian profită de pandemie pentru a interzice deplasările în noaptea de Halloween. Vincenzo De Luca: Este o imensă prostie americană

Guvernatorul Vincenzo De Luca a anunțat că va restricționa deplasările în noaptea de 31 octombrie, atât pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, cât și pentru a restrânge petrecerile organizate de Halloween, sărbătoare pe care o numește o imensă prostie americană.

Vincenzo De Luca, guvernator al regiunii sudice Campania, a afirmat vineri pe Facebook că restricţiile vor începe la ora 22:00, în noaptea de 31 octombrie, scrie Rador.

„Halloween-ul este o imensă prostie americană pe care am importat-o ​​în țara noastră”, a scris, pe Facebook, Vincenzo De Luca.

În ultima lună, în regiunea Campania s-a înregistrat o creștere a cazurilor de infectări cu coronavirus, astfel încât autoritățile au impus noi restricții, precum închiderea școlilor timp de două săptămâni.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite