luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEDonald Trump susține că va fi arestat în cursul săptămânii viitoare, la...

Donald Trump susține că va fi arestat în cursul săptămânii viitoare, la ordinele unui procuror susținut de Soroș. Fox News afirmă că fostul președinte va fi încătușat și amprentat

Fostul președinte american Donald Trump a afirmat, într-o postare de pe rețeaua sa, Truth Social, că se așteaptă să fie arestat marți, la ordinele unui procuror din Manhattan, susținut de democrați și de George Soroș.

„Scurgeri ilegale de la biroul procurorului districtual din Manhattan, corupt şi extrem de politizat, indică faptul că, fără să poată fi dovedită vreo infracţiune, principalul candidat republican, puternic detașat (în alegerile primare – n.r.), şi fost preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi arestat marţi”, a scris Trump.

„Protestaţi, luaţi-ne înapoi naţiunea”, a adăugat el.

Contactat de Reuters, purtătorul de cuvânt al biroului procurorului districtual în cauză nu a răspuns. Deși nu este clar care sunt acuzațiile la care se referă Trump, se crede că ar fi vorba despre cazul actriței Stormy Daniels, cu care fostul președinte ar fi avut o aventură.

Conform unor surse contactate de Fox News, de arestarea lui Trump se vor ocupa mai multe agenții guvernamentale, între care și Secret Service, organizația care-i păzește pe foștii președinți.

În orice caz, dacă Trump va fi arestat, el va fi încătușat, i se vor lua amprentele și va fi profilat, ca un infractor de drept comun. Ar fi primul președinte din istoria SUA care ar fi în această situație.

Alvin Bragg, procurorul districtual care ar putea să ceară arestarea celui de-al 45-lea președinte al SUA, a fost ales în funcție cu sprijinul financiar al lui George Soroș, cunoscut susținător al Partidului Democrat.

Conform Breitbart, campania lui Bragg a fost finanțată cu 1 milion de dolari, care au venit de la Soroș, în 2021.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. -Ar fi primul FOST președinte din istoria SUA care ar fi în această situație.

    (reamintim ca FOSTUL prezident al izrealului
    a facut bulau pentru “viol”;
    probabil asa s-au inteles intre ei ca sa nu-l impuste pentru tradare,
    vezi “incidentele nefericite” din ukrania, asasinate comise in baza unor simple presupuneri)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate