duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEDispariția banilor cash | Mircea Badea: Întotdeauna ți se va spune că...

Dispariția banilor cash | Mircea Badea: Întotdeauna ți se va spune că este pentru binele tău, ca să te protejeze. Eu nu vreau să fiu protejat!

La emisiunea În Gura Presei din 27 septembrie 2023, Mircea Badea a vorbit despre intenția Guvernului României de a restricționa plățile cash și tendințele globale de eliminare a banilor fizici.

„În lumea așa-zis liberă, tendința este către control, cât mai mult, e clar. Noi nu suntem precum chinezii sau rușii, noi suntem în lumea liberă. Da, dar pare că ne place foarte mult maniera în care ei controlează populațiile lor, de vreme ce și noi, în lumea liberă numai de control ne preocupăm.

Dispariția banilor cash este despre controlul absolut. În momentul în care banul cash va dispărea, s-a terminat. Dispariția banilor cash este un deziderat asumat la lumii în care trăim. În momentul în care chiar se va întâmpla – în unele țări e foarte, foarte aproape să se întâmple – atunci controlul va fi absolut, iar sistemul te va controla total. Cel mai elocvent exemplu e cel din Canada, când Trudeau le-a blocat conturile. Ce faceți acum? Păi ce să facă? Nu au avut ce să facă…

Fiind clar dezideratul – că am văzut și noi ce s-a întâmplat la Davos, vedem ce măcăne establishment-ul din diferite țări mega-civilizate și libere – întotdeauna ți se va spune că este pentru binele tău, ca să te protejeze. Eu nu vreau să mă protejeze. Ce sunt ciolacii, prezervativ? Nu vreau, lasă-mă în pace!

În cazul banilor, eu stat trebuie să știu ce ai făcut tu cu fiecare leu al tău! Dar de ce trebuie să știi? Păi ca să te protejez de evaziunea fiscală! Nu vreau să mă protejezi. Dacă prețule ste libertatea mea, e în regulă cu evaziunea. Dacă nu găsești altă metodă, lasă-mă așa! Îmi asum riscul!“, a spus Mircea Badea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. SE INTAMPLA IN FRANTA!
  ,,Un supermarket binecunoscut din Franța a decis să treacă la plăți fără numerar. Un grup de 50 de oameni, s-au adunat și au convenit că toți vor face multe cumpărături la aceeași oră în aceeași zi. Cu cărucioarele încărcate, pline, s-au dus la casă, la casierie, nu la auto-scanare. Abia după ce totul a fost scanat și-au scos banii. Personalul era absolut exasperat. În timp ce conducerea a fost complet supărată, toți cei din grup au rămas calmi. Acţionând într-o manieră civilizată de parcă nu ar fi ştiut nimic despre asta, fără a-i certa, a-i umili sau a fi nepoliticoși cu angajaţii,lanțul de supermarketuri a fost nevoit să accepte din nou numerar.😊
  La benzinării: au umplut rezervorul la o pompă cu echipaj și au plătit numai cu numerar.
  La restaurante, grupurile mari ies să mănânce și nimeni nu are la el telefon sau card bancar.
  Ei fac acest lucru în toate regiunile Franței. Pur și simplu refuză să participe la sistemul fără numerar !
  Edit: Funcționează pentru că o fac organizat, în grupuri mari. O acțiune cu un singur om aici și colo nu va ajuta la nimic. Deci , acțiuni,acțiuni, acțiuni ! Asta se poate face DOAR CAT MAI EXISTĂ NUMERAR.”

  via Stefan Morosan

 2. Nu e de joacă. Se pare că România, preponderent creștină, devine țara pilot pentru aplicarea semnului fiarei din Apocalipsa cap 13: “Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. “. Momentan folosim un cip pe un card dar acest semn poate fi inclusiv datele biometrice ale persoanelor. Esențial este să deții in continuare liber arbitru, alternative, așa poți determina ce este acest semn. Cel care obligă pe toți, excluzând liberul arbitru, este de la diavol, nu poate fi de la Dumnezeu! Liberul arbitru este esențial, este promovat de Însuși Dumnezeu! Ioan cap 5 vs 6 ” Isus, când l-a văzut zăcând şi fiindcă ştia că este bolnav de multă vreme, i-a zis: „Vrei să te faci sănătos?”
  Se pare că Ciolacu este slujitorul antihristului, nu poate ieși bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE