News ȘTIRI Galaţi: Masca devine obligatorie pe o rază de 100 de metri ÎN...

Galaţi: Masca devine obligatorie pe o rază de 100 de metri ÎN JURUL şcolilor din judeţ

Purtarea măştii devine obligatorie, începând de luni, pe o rază de 100 metri în jurul unităţilor de învăţământ din judeţul Galaţi, precum şi în perimetrul acestora, informează Prefectura Galaţi, anunță Agerpres.

Decizia a fost adoptată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Totodată, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a adoptat hotărâri prin care se aprobă scenariul II (galben) de funcţionare pentru toate unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi şi comunele Vânători, Cudalbi şi Folteşti.

În județul Galați, situația privind cazuri de coronavirus este următoarea: 4.398 persoane confirmate pozitiv de la începutul pandemiei, 3.633 vindecate, 181 decedate, 227 în carantină, 105 în izolare, 9 paturi ocupate la ATI şi 39.164 teste efectuate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate