miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEFiul de 18 ani al starului NBA, LeBron James, a făcut stop...

Fiul de 18 ani al starului NBA, LeBron James, a făcut stop cardiac în timp ce se antrena pe terenul de baschet. Băiatul era vaccinat

Bronny James, copilul de 18 ani al starului NBA, LeBron James, s-a prăbușit pe terenul de baschet în timpul unui antrenament, informează Gazzetta dello Sport.

Tânărul se antrena la Los Angeles, atunci când s-a prăbușit pe terenul de baschet. Vestea a fost anunțată chiar de către un purtător de cuvânt al familiei: „Ieri (luni – n.r.), Bronny James a intrat în stop cardiac în timp ce se antrena. A fost reanimat de staff-ul medical prezent înainte de a fi transportat de urgență la spital, unde a fost internat la terapie intensivă”.

Între timp, condițiile sale s-au stabilizat și a fost transferat de la terapie intensivă.

Cazul fiului lui LeBron James, probabil cel mai mare star al baschetului american, este cel mai recent dintr-o serie începută acum doi ani, cu sportivi care se prăbușesc sau mor pe teren.

Tatăl băiatului, LeBron James, a declarat în septembrie 2021 că el și familia sa s-au vaccinat împotriva Covid 19.

„Cred că fiecare are de ales să facă doar ceea ce crede că este bine pentru el și familia sa. Știu că am fost sceptic la început, dar după ce am cercetat singur, am decis că este cel mai bine pentru mine și pentru familia mea și prietenii mei”, a spus Le Bron James.

Ca și în acest caz, și în alte cazuri celebre – precum al fotbaliștilor Sergio Aguero sau Victor Lindeloff – se știe că sunt vaccinați. Cu toate acestea, nimeni nu se întreabă dacă există vreo legătură între ser și cazurile de probleme cardiace și chiar decese subite ale sportivilor: fie că sunt de mare performanță, fie că sunt juniori.

O listă cu sportivi prăbușiți pe teren din 2021 încoace găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate