ACTUALITATEConfirmare: Fotbalistul suedez Victor Lindelof (Manchester United), prăbușit duminică pe teren, era...

Confirmare: Fotbalistul suedez Victor Lindelof (Manchester United), prăbușit duminică pe teren, era vaccinat

Victor Lindelof (27 de ani) , fotbalistul de la Manchester United care s-a prăbușit duminică pe teren, este vaccinat împotriva coronavirusului.

Confirmarea, care până acum era trecută la categoria „teoria conspirației”, a venit din partea soției sale, Maja Nilson Lindelof.

Maja Nilson Lindelof a scris pe blogul său, chiar a doua zi după incident, o postare despre necazul ca în echipa soțului să fie descoperite cazuri de Covid. „Din fericire, suntem amândoi vaccinați și este mai greu să ne infectăm”, a scris ea.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate