ACTUALITATERealizatorul TV Mircea Badea a spus că plățile cu cardul sunt încurajate...

Realizatorul TV Mircea Badea a spus că plățile cu cardul sunt încurajate cu un singur scop : „Mijlocul modern de plată”, ca să fii monitorizat la orice

Realizatorul TV Mircea Badea a spus că rămâne un fan al plăților numerar, deoarece consideră că plățile cu cardul sunt încurajate pentru ca cetățenii să fie urmăriți mereu.

El a făcut aceste observații la Antena 3, în timpul emisiunii sale „În gura presei” și în contextul ofensivei ANAF împotriva persoanelor fizice.

„Ați observat? Șeful ANAF este foarte prolific. Generează content non-stop, mereu asa ceva de comunicat. ‘Șeful ANAF recomandă plata cu cardul pentru ca sumele să fie sigur fiscalizate’. Aaa, în sensul ăsta – ai plătit cu cardul, i-a intrat în cont comerciantului, deci comerciantul trebuie să plătească.

Subțire argumentul, dacă e acesta. Eu în continuare rămân fan cash, din toate motivele corecte. Doamne, câtă propagandă ineptă a fost: ‘Mijlocul modern de plată!’. Da, ca să poți fi monitorizat la orice. Absolut! Cred că e modern, în continuare sunt fan cash”, a spus Mircea Badea în emisiunea “În gura presei”.

Reamintim că odată cu pandemia, autoritățile au promovat masiv plata cu cardul, ca modalitate „sănătoasă” de achitare a cumpărăturilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Anaful ca anafu o săaterizeze în final pe tarabele zarzavagioaicelor, o să ia în răspăr câțiva taximetriști ceva coafeze și vreo pizzerie însă chestia cu cardul coboară mult mai adânc.Mai țineți minte camionagii “naziști”-curioasă obsesia a dictatorilor accomplished și a would be dictatorilor aka putin, biden, trudeau s.a. pentru gogorița asta supraumflată-ai Canadei? Ei bine, soluția playboului de la Ottawa a fost exact blocarea conturilor bancare ale protestatarilor, adică cel mai eficient mijloc de”convingere” unul frizând infracțiunea atât la nivelul statului cât și a sistemului bancar, cel care nu de puține ori girează marea infracțiune financiară, mai ales pe cea strâns legată de politică. Libertatea în ce a rămas din așa zisele “democrații” occidentale devine pe zi ce trece o vorbă goală.Dar-veți zice- râmâne bunăstarea. Odată apusă prima, a doua îi va urma cu siguranță.Aviz celor care au “renunțat” la România.Când va lovi sărăcia, vor fi feriți doar cei care vor mai avea, încă, patrie, o patrie unde ceilalți nu vor fi primiți și care vor avea soarta hiloților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...