luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATERealizatorul TV Mircea Badea a spus că plățile cu cardul sunt încurajate...

Realizatorul TV Mircea Badea a spus că plățile cu cardul sunt încurajate cu un singur scop : „Mijlocul modern de plată”, ca să fii monitorizat la orice

Realizatorul TV Mircea Badea a spus că rămâne un fan al plăților numerar, deoarece consideră că plățile cu cardul sunt încurajate pentru ca cetățenii să fie urmăriți mereu.

El a făcut aceste observații la Antena 3, în timpul emisiunii sale „În gura presei” și în contextul ofensivei ANAF împotriva persoanelor fizice.

„Ați observat? Șeful ANAF este foarte prolific. Generează content non-stop, mereu asa ceva de comunicat. ‘Șeful ANAF recomandă plata cu cardul pentru ca sumele să fie sigur fiscalizate’. Aaa, în sensul ăsta – ai plătit cu cardul, i-a intrat în cont comerciantului, deci comerciantul trebuie să plătească.

Subțire argumentul, dacă e acesta. Eu în continuare rămân fan cash, din toate motivele corecte. Doamne, câtă propagandă ineptă a fost: ‘Mijlocul modern de plată!’. Da, ca să poți fi monitorizat la orice. Absolut! Cred că e modern, în continuare sunt fan cash”, a spus Mircea Badea în emisiunea “În gura presei”.

Reamintim că odată cu pandemia, autoritățile au promovat masiv plata cu cardul, ca modalitate „sănătoasă” de achitare a cumpărăturilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Anaful ca anafu o săaterizeze în final pe tarabele zarzavagioaicelor, o să ia în răspăr câțiva taximetriști ceva coafeze și vreo pizzerie însă chestia cu cardul coboară mult mai adânc.Mai țineți minte camionagii “naziști”-curioasă obsesia a dictatorilor accomplished și a would be dictatorilor aka putin, biden, trudeau s.a. pentru gogorița asta supraumflată-ai Canadei? Ei bine, soluția playboului de la Ottawa a fost exact blocarea conturilor bancare ale protestatarilor, adică cel mai eficient mijloc de”convingere” unul frizând infracțiunea atât la nivelul statului cât și a sistemului bancar, cel care nu de puține ori girează marea infracțiune financiară, mai ales pe cea strâns legată de politică. Libertatea în ce a rămas din așa zisele “democrații” occidentale devine pe zi ce trece o vorbă goală.Dar-veți zice- râmâne bunăstarea. Odată apusă prima, a doua îi va urma cu siguranță.Aviz celor care au “renunțat” la România.Când va lovi sărăcia, vor fi feriți doar cei care vor mai avea, încă, patrie, o patrie unde ceilalți nu vor fi primiți și care vor avea soarta hiloților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE