miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | AUR solicită anchetarea urgentă a morților subite. Claudiu Târziu: Cine...

VIDEO | AUR solicită anchetarea urgentă a morților subite. Claudiu Târziu: Cine răspunde? Cerem oprirea oricăror vaccinări,  oprirea achiziției de vaccinuri

Miercuri, Senatorul AUR Claudiu Târziu a susținut o declarație prin care a cerut anchetarea urgentă a morților subite, oprirea oricăror vaccinări și stoparea achiziției de vaccinuri Covid-19 până când organismele statului român vor prezenta concluziile cercetării cauzelor tuturor morților puse pe seama vaccinului de Covid-19.

„Ce se întâmplă cu vaccinații de Covid-19? Sunt tot mai multe efecte adverse, și principale și secundare, unele mortale, despre care lumea a început să vorbească, dar în privința cărora autoritățile nu se pronunță. Suntem în continuare „duși cu preșul”, nu ni se explică dacă există în statul român autorități capabile să dea un verdict: aceste seruri, care clar nu au fost vaccinuri  pentru că nu au eradicat boala, sunt sau nu sunt dăunătoare și dacă lor li se datorează morțile subite care sunt tot mai multe și îmbolnăvirile grave, am putea spune poate în stilul guvernanților da, și  pe bună dreptate, adevărate epidemii de cancere, de boli cardiovasculare și așa mai departe. Românii au dreptul să știe dacă au fost forțați printr-o propagandă asiduă să se vaccineze împotriva voinței lor cu un ser care astăzi le face rău, îi îmbolnăvește sau îi omoară.

În acest context, cerem oprirea oricăror vaccinări,  oprirea achiziției de vaccinuri Covid-19, indiferent că sunt în formulele refăcute că nu contează, știm că ne-am angajat la 120 milioane de doze ceea ce este absolut o nebunie, era și pe vremea când nu știam ce efecte pot avea aceste seruri, dar trebuie oprită achiziția lor și administrarea lor până când vom avea concluziile finale ale unor organisme ale statului român care vor cerceta cauzele acestor morți puse pe seama vaccinului de Covid-19.”, a transmis Claudiu Târziu, potrivit declarației postate pe pagina de Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymplevei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Declarația senatorului Claudiu Târziu vine pe fondul unei adevărate explozii de morți subite, atât în România cât și în întreaga lume. Oameni tineri, inclusiv sportivi de performanță sau copii, au murit brusc, în ultimii doi ani. În majoritatea cazurilor, a fost vorba de probleme cardiace sau AVC-uri.

Despre unii, se știe sigur că erau vaccinați, pe baza propriilor declarații. O listă cu aceste cazuri de morți subite, aici

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. nu cred ca se mai vaccineaza cineva de covidu ala acum .Problema e ca vor folosi aceeasi tehnologie cu arn pt toate vaccinurile asa zis clasice, incat eu nu mai am curaj sa ma intep cu nimic atata timp cat nazistii astia psihopati sunt la putere. Uitati-va la directorul ala pfizer din ultimul reportaj, crezuse ca e o intalnire ‘romantica’ cu ziaristul respectiv.. va dati seama ce oligofreni conduc medicina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE