sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATECelebrul jurnalist britanic Mike Dickson s-a prăbușit și a murit în timp...

Celebrul jurnalist britanic Mike Dickson s-a prăbușit și a murit în timp ce relata despre turneul Australian Open

Jurnalistul britanic Mike Dickson (59 de ani) s-a prăbușit și a murit în timp ce se afla la Melbourne pentru a relata despre turneul de tenis Australian Open, a anunțat familia acestuia.

„Suntem devastaţi să anunţăm că minunatul nostru soţ şi tată, Mike, rs-a prăbuşit şi a decedat în timp ce se afla la Melbourne pentru Australian Open. Timp de 38 de ani şi-a trăit visul acoperind sportul din întreaga lume. A fost un om cu adevărat minunat şi ne va lipsi foarte mult. Lucy, Sam, Ruby şi Joe”, a scris familia sa pe contul X (fostul Twitter) al lui Mike Dickson.

Dickson era un jurnalist sportiv legendar britanic, fiind supranumit „Mr. Wimbledon” (Domnul Wimbledon).

Știrea morții a fost anunțată inclusiv de siteul oficial al competiției dar și de Daily Mail, al cărui ziar a fost corespondent timp de 33 de ani.

Un alt ziarist britanic, Tim Gough, a murit în timpul emisiunii de radio pe care o realiza la 45 de ani.

Numărul jurnaliștilor morți subit a explodat în ultimii 2-3 ani. Doar la Cupa Mondială de Fotbal 2022 au murit trei ziariști în timpul serviciului.

În România, au murit subit o mulțime de jurnaliști tineri precum: Ovidiu Doka (40 de ani), Mihai Baltag (45 de ani) sau Alexandru Tămășescu (46 de ani).

Despre toți se știa oficial că sunt vaccinați.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

  • Sunt prezentate șapte cazuri. Iar dacă faci efortul supraomenesc să dai click pe oricare dintre ele, te duce către mulțimea de care vorbeam.

   Nu scriem pentru analfabeți funcțional. Nu vă reținem.

   • Multumesc pentru compliment !
    E un răspuns demn de un “jurnalist”.
    In intervalul de timp in care s-au petrecut acele decese din lista, v-ati interesat câți au murit in lume si apoi să faceti un procent ca sa aveti o proportie ?
    Evident ca nu, dar ati bagat-o pe aia cu “o mulțime”.

    P.S. Mai documentați puțin lista aia, că la unele cazuri e cu totul o alta poveste, inclusiv protagonistii nu au fost vaccinati (de exemplu Eugen Kantor) !

 1. Și ce insinuați? Că a murit de la vaxxin?! No, vaxxinul e sigur și eficient, ne-au spus nouă oamenii de știință! Și noi credem în știință, nu în Dumnezeu! Noi suntem dăștepții planetei, nu ne lăsăm păcăliți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE