luni, septembrie 25, 2023
ȘTIRIJurnalistul buzoian Mihai Baltag a murit subit la 45 de ani. În...

Jurnalistul buzoian Mihai Baltag a murit subit la 45 de ani. În octombrie 2021 ironiza persoanele nevaccinate

Jurnalistul buzoian Mihai Baltag a decedat subit, a anunțat Șansa Buzoiană, la doar 45 de ani. Colegii săi s-au declarat îndurerați de moartea „bruscă și total nedreaptă”.

„Dispariția bruscă și total nedreaptă a lui Mihai, Mișu pentru noi, lasă un gol imens. Un copil bun, un tânăr domol, devenit apoi, printre noi toți, un adult serios cu mult, mult prea mult bun simț. A oferit tot, imens, tuturor celor din jur, celor care au avut privilegiul să îl cunoască! A dat tot acestei meserii, pe care a slujit-o cu atâta trăire, a dat o prietenie atât de curată și sinceră pentru noi toți.

Te convingeai de la prima întrevedere că Mihai este tipul cu care poți pleca la drum cu încredere. Devotat, un caracter frumos, altruist până la naivitate.

Noi, colegii de la Șansa buzoiană, am plecat cu el la drum acum 25 de ani și îi mulțumim pentru tot ce a oferit, profesional, dar și fiecăruia dintre noi, colegial. N-a fost un drum bătătorit, dar Mihai a călcat hotărât și energic la fiecare pas mai greu. Sfâșietor, drumul său s-a oprit! Rămas bun, Mihai! Prețuirea si respectul nostru etern! Dumnezeu să te aibă în paza Lui bună!”, a sunat mesajul colegilor săi.

În octombrie 2021, Baltag publica un meme din care rezulta că este vaccinat. În ianuarie, el distribuia un articol în care Novak Djokovici era criticat pentru că nu s-a vaccinat, în contextul expulzării sale din Australia.

Baltag este este cel mai recent exemplu dintr-o serie interminabilă de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau AVC-uri, în ultimul an. Despre unii, precum scriitoarea Julie Powell sau jurnalistul Alexandru Tămășescu, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

O listă neexaustivă cu aceste persoane găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

7 COMENTARII

 1. “Un copil bun, un tânăr domol, devenit apoi, printre noi toți, un adult serios cu mult, mult prea mult bun simț. ”
  -bun simt inseamna sa fii ne-vaccinist
  si sa nu opresti pe nimeni:
  daca vor sa se perfuzeze cu cisterna la capoc!

 2. Cine este acum un las,un mincinos fara respect pentru nici o regula? Sa-l critici pe Djokovici ca nu s-a “vaccinat”,este ca si cum si-a criticat propia lui existenta. Un individ lipsit de verticalitate.

 3. „Ironiza persoanele nevaccinate”: „un laș, un mincinos… numărul 1 mondial”. Hm, dacă asta-i ironie, sunt tare curios cum înjura?!
  Dar exemplul personal pe care ni-l dă acum contează mai mult decât vorbele „pline de ironii”.
  Dumnhezău să-l ierte și ne-om strădui și noi, după puteri.

 4. Plînge careva?
  Eu aș vrea să citesc despre un S.M.S. (Sindomul Morții Subite) primit de alde ghiță pensatul, muslimul arafat, jurma, cherecheș, moldovan, mahler, cercel, câțu, orban, plăvanul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate