sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATENumărul jurnaliștilor morți subit la Cupa Mondială din Qatar a ajuns la...

Numărul jurnaliștilor morți subit la Cupa Mondială din Qatar a ajuns la 3. Roger Pearce a fost găsit fără viață în camera de hotel iar cauzele decesului nu au fost făcute publice

Roger Pearce, jurnalist britanic la Cupa Mondială din Qatar, a murit în camera de hotel. Cauzele decesului nu au fost făcute publice.

Deși informația potrivit căreia acesta este cel de-al treilea om de presă care își pierde viața la Cupa Mondială a apărut acum, după cazurile lui Khalid Al Misslam și Grant Wahl, Pearce este, de fapt, primul dintre cei trei care a murit.

Acesta și-a pierdut viața pe 21 noiembrie, înaintea meciului dintre Țara Galilor și Statele Unite ale Americii. Roger Pearce urma să se pensioneze la finalul anului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Avem vești foarte triste să vă aducem de aici din Qatar. Directorul nostru tehnic, Roger Pearce, care a fost aici pentru cea de-a opta Cupă Mondială, a încetat din viață. Roger a fost o figură foarte respectată în industria radiodifuziunii sportive, un profesionist extrem de popular.

Pentru ITV a jucat un rol esențial în planificarea logistică și acoperirea Cupelor Mondiale de rugby, Cupeler Mondiale de fotbal și Campionatelor Europene. A avut întotdeauna un zâmbet pe buze și a lăsat un zâmbet pe buze“, a spus prezentatorul Mark Pougatch, conform Marca, citat de FANATIK.

Moartea lui Roger Pearce este ultimul dintr-o serie de decese care au devenit o obișnuință în ultimul an și jumătate și deși este clar că în multe cazuri persoanele respective erau vaccinate, autoritățile refuză să discute măcar despre o legătură între serurile mARN și decese.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Sa nu uitam faptul ca majoritatea astor „gurnaliști” lăudau dozele și restricțiile. Acum primesc ce-au propovăduit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE