marți, iunie 6, 2023
ACTUALITATEBecali anunță că va organiza o slujbă religioasă mamut, prin care va...

Becali anunță că va organiza o slujbă religioasă mamut, prin care va sfinți „milimetru cu milimetru” traseul pe unde a trecut marșul LGBT

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, va organiza o slujbă de sfințire a traseului pe care se va desfășura marșul homosexualității din 2021.

El spune că nu se poate împiedica desfășurarea marșului, pentru că așa e democratic, dar că va organiza această slujbă. Conform surselor R3media, slujba de sfințire va fi organizată duminică, 15 august 2021, începând cu ora 12:30, în Piața Victoriei, după sfânta Liturghie oficiată cu ocazia praznicului Adormirii Maicii Domnului.

„O sa va spun, ca sa înțeleagă toată lumea. Sa nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia fac ce vor, sunt liberi, e păcatul lor. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi ii lăsam, ca așa e democratic, fac conform legii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ce trebuie sa facem noi, acuma, și sa înțeleagă și părintele Guia. Si toată ortodoxia si toți care sunt împotriva manifestației sa înțeleagă ce trebuie sa facem. Iiisus când a băgat pe diavol in porci, a aruncat porcii in mare si s-au înecat porci si au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa in care erau dracii si demonii. Noi ce sa facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi si demoni. Atunci Biserica, cu icoane si Sfânta Cruce, cu agheasmă și cântece de biruință, sa luam exact marșul lor si tot sa sfințim, milimetru cu milimetru.

Asa cum a sfințit Iisus apa marii, sa alunge demonii din apa. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor. Si noi vom face si dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți si cu heruvimi si serafimi, ca nici un centimetru călcat de ei sa nu rămână nesfințit cu agheasma.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

România TV a făcut mărturisire de credință prin mine.

Trebuie după 5 minute in urma lor sa facem si trebuie sa fim dublu ca ei, sa nu lăsam centimetru pătrat călcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei si vom alunga demonii!”, a spus Gigi Becali la o televiziune de știri.

Marșul homosexualității va avea loc, în acest an, pe 14 august, pe Calea Victoriei, cu participarea a maxim 500 de persoane. Organizatorii au anunțat deja că nu intenționează să respecte prevederile legale privind numărul de participanți.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Nea Gigi, naiv ca intotdeuana…El e bine intentionat dar nu vede prea departe. Nea Gigi, nu e vorba doar despre acest mars ostentativ al unor indivizi care sa balacesc in borhotul propriilor patimi si care, prin spurcaciunile pe care le fac, au ajuns sub nivelul dobitoacelor… ideea este ca se incearca pas cu pas impunerea in societate a acestei “ideologii” demonice in toate domeniile de activitate, se incearca pervertirea mintii copiilor nostri, acceptarea ca fiind normale si imbratisarea unor pacate strigatoare la Cer de catre toata lumea, a unor pacate cumplite, a unor nebunii pornind din anii copilăriei, concomitent cu punerea la stalpul infamiei a celor care se opun…asta e de fapt ideea, pe fond se incearca distrugerea societatii prin impunerea acestor mizerii, acest mars poate fi considerat un atentat la siguranta tarii…si, ba da, acest mars, dupa cum zici si matale, daca nu putea fi interzis ca, vezi domne, e nedemocratic (desi democratie nu inseamna sa faci exhibitionism pe strada cu perversiunile tale sexuale), putea fi aprobat dupa aceasta saptamana atât de importanta pentru crestinii ortodocsi …

    Foarte bun acest material:

    https://www.activenews.ro/opinii/Col.-r-Florin-Sinca-Dupa-ce-ca-esti-prost-mai-si-semnalizezi-Cand-au-devenit-orasele-revolutiei-orase-homosexuale-168528

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate