miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEAnalistul militar Aurel Cazacu propune ca negocierile după războiul Rusia-Ucraina să aibă...

Analistul militar Aurel Cazacu propune ca negocierile după războiul Rusia-Ucraina să aibă loc în România: Acoperim flancul estic al NATO și este inadmisibil să nu stăm la masa tratativelor. Trebuie să arătăm capacitate de negociere și să cerem tezaurul și unirea cu Republica Moldova

Luni, analistul militar Aurel Cazacu a vorbit, la Realitatea Plus, despre necesitatea ca România să se ofere pentru a găzdui tratativele după războiul între Federația Rusă și Ucraina.

Dacă secretarul de stat al SUA a fost în zonă, dacă vicepreședintele Statelor Unite ale Americii vine la noi, în România, trebuie să facem propuneri ca să se ridice nivelul negocierilor, să participe și să fie conduse aceste negocieri de către președinții celor mai puternice țări din NATO, iar Vladimir Putin și întreaga pleiadă de generali ruși să fie invitați la discuții și medierea să o facă partea chineză cu ajutorul Israelului și al Turciei. De asemenea, trebuie implicată Biserica Rusă, pentru că Putin ține foarte mult la relația cu biserica.

Consider că este bine ca aceste discuții să se poarte în România, să se facă această propunere către vicepreședintele SUA. Putin, după Kiev, va ataca Odesa. El vrea să ajungă la gurile Dunării și să se unească cu Armata a 14-a. Suntem aici și trebuie ca după acest război să cerem tezaurul, să cerem unirea cu Republica Moldova. Nu se mai poate așa ceva, să stăm și să așteptăm, să fim umili, supuși și resemnați. Trebuie să arătăm capacitate de negociere și de organizare a acestui popor. Trebuie implicate serviciile de la noi, care au specialiști foarte buni, în organizarea acestor tratative de pace, pentru că nu mai trebuie să moară oameni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu va ataca România, nu va ataca țările NATO, dar e aproape, avem schimburi comerciale la Odesa. Acei oameni mor și este incredibil să vezi oamenii cum vin cu copii. Este o tragedie, un dezastru.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Trebuie să punem oamenii noștri să gândească ce se va întâmpla după război. După orice război, are loc o dezvoltare. E un progres bazat pe sacrificii, dar trebuie și noi să ne cerem drepturile, trebuie să stăm la masa tratativelor. Acoperim flancul estic al NATO și este inadmisibil să nu stăm la masa tratativelor“, a zis Aurel Cazacu.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Ei, aș! Cum să ne permitem una ca asta? Imediat ne vor lămuri experții politici răsăriți ca ciupercile după ploaie prin secțiunile de comentarii ca asta ar fi cea mai neobrăzată sfidare la adresa Rusiei. Practic ne-am face-o cu mâna noastră, zău! Și-așa ne-au pus deja la lista rușinii că n-am percutat mai repede cu PACE și NEUTRALITATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate