vineri, aprilie 12, 2024
ȘTIRIAnatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, cere autorităților de...

Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, cere autorităților de la Chișinău să examineze unirea cu România. Vlad Bilețchi, liderul AUR: Acum e momentul!

Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, solicită Parlamentului să examineze posibilitatea ca Republica Moldova să se unească cu România, în cazul în care conflictul dintre Rusia și Ucraina va afecta securitatea țării.

„În situația în care amenințarea rusă este iminentă, solicit parlamentului Republicii Moldova să examineze și să voteze în ședință de urgență Unirea cu România. Putem fi protejați doar sub umbrela NATO si UE.”, a scris Anatol Șalaru pe pagina sa de Facebook.

Vlad Bilețchi, liderul AUR din Republica Moldova, a făcut un nou apel la consolidarea unioniștilor din Republica Moldova.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Fac apel la toate forțele unioniste, să ne consolidăm, acum, în ceasul al 12-lea și să facem toate acțiunile si demersurile necesare pentru a realiza unirea. ACUM e MOMENTUL!

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Toți cei care șovăie, care tărăgănează sau amână – nu sunt și nu au fost niciodată unioniști, sunt falși!

Sper că acum este clar pe cine au votat Unioniștii.

Unioniști, mobilizarea!“, a scris Bilețchi pe Facebook.

În urmă cu 2 zile, Traian Băsescu a zis la România TV că Moldova de peste Prut ar trebui să renunțe la Transnistria și să ceară unirea cu România, pentru că ar putea avea soarta Ucrainei.

„Eu, dacă aș fi politician moldovean, sau dacă aș avea putere de decizie, aș declara, azi, că vreau Unirea cu România, ca măsură de protecție pentru viitor, pentru că vedem ce înseamnă un Putin la Kremlin. O Moldovă integrată în România va fi sub scutul NATO și va rămâne să decidă dacă stau agățați de Transnistria, pe care oricum nu o controlează, sau spun că sunt până la Nistru și vor Unirea cu România.“, a spus Traian Băsescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. cum sa vrei sa te unesti cu un popor de sclaveti.Lasa sa stea ei pe curu lor acolo ca stau bine .
    Tara e vanduta ,media e cumparata. Iar programa scolara naste numai prosti.
    In 10 ani tineretul nostru o sa fie la acelasi nivel cu a celor din USA.

    Asa ca lasa sa nu se mai uneasca nimeni cu nimeni, macar ei sa scape de indobitocire fortata.

  2. Pe Zelenski l-ati intrebat ca tot se gudura toata Romania pe langa el?Nu de alta ,sa nu ne bata obrazul mai tarziu ca dupa Bucovina am ocupat si Basarabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE