joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEUn proeminent politician francez spune că Zelenski vrea să declanșeze al treilea...

Un proeminent politician francez spune că Zelenski vrea să declanșeze al treilea Război Mondial, prin acuzația că dronele Rusiei au căzut în România

Florian Philippot, președintele partidului francez „Patrioții“, spune că Ucraina încearcă să declanșeze al treilea Război Mondial, conform Știripesurse.

Într-o postare pe X, fostă Twitter, Philippot spune că afirmațiile Kievului cu privire la drone rusești care au căzută pe teritoriul României ar putea avea ca scop declanșarea celui de-al treilea Război Mondial, potrivit Rador.

El susține că Ucraina a mai încercat un astfel de scenariu în noiembrie 2022, atunci când a încercat să convingă Occidentul că rachetele ruse au căzut pe teritoriul Poloniei. Ulterior, după o inspecție la locul în care s-a produs incidentul s-a demonstrat că, de fapt, erau resturi ale rachetelor ucrainene.

„De data aceasta Kievul vrea să ne facă să credem că dronele rusești au explodat în România”, a explicat politicianul.

El spune că prin această strategie Kievul încearcă să atragă Occidentul într-un război cu Rusia și, astfel, să declanșeze al treilea Război Mondial.

În data de 4 septembrie 2023, Ucraina a susținut că o dronă rusă a căzut pe teritoriul României. Atât MApN, cât și MAE au dezmințit afirmațiile Kievului, însă Dmytro Kuleba, ministrul Afacerilor Externe din Ucraina, a spus că are dovezi în acest sens și a publicat o fotografie care ar arăta o explozie pe malul românesc al Dunării.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. D-na jurnalist-istoric O.I. ar putea (de amorul supraviețuirii omenirii, dacă nu de altceva) să mai citeze și Stânga (mai mult ori mai puțin radicală). John Pilger, de exemplu, este un jurnalist australian celebru (măcar pentru Stânga, dacă jurnaliștii Dreptei n-au auzit de el):

    https://www.youtube.com/watch?v=yoIWtzuMRt8

    Aici, v-o spune în 2016 deja (nu în 2023!). Am așteptat Dreapta 7 ani, până să se observe că stăm să sărim … Publicat acum 7 ani, a adunat până azi exact ȘAPTE comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE