vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATESUA | O clinică medicală mutilează copii în numele „tranziției” către alt...

SUA | O clinică medicală mutilează copii în numele „tranziției” către alt gen. Reacția unui preot român: Puteai să votezi la Referendumul pentru Familie și l-ai boicotat? Vei avea pe conștiință toate mutilările de acest fel

Clinica Vanderbilt din Nashville, SUA, este acuzată că mutilează copii, inclusiv cu vârste sub 10 ani, sub pretextul că îi ajută să facă „tranziția” spre alt gen.

Mai precis, este vorba despre operații prin care fetelor li se taie sânii, băieții sunt castrați chimic și multe alte feluri de proceduri ireversibile.

Totul a fost descoperit de cunoscutul jurnalist și documentarist, Matt Walsh. Vestea a făcut repede valuri în Statele Unite, datorită faptului că mai nimeni nu-și putea închipui că se poate face așa ceva, după cum afirma chiar Matt Walsh.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urma apariției acestor informații, spitalul din Nashville și-a șters tot conținutul de pe pagina de internet.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Părintele Mihai-Andrei Aldea, cunoscut preot, istoric și om al cetății, a reacționat la aceste vești. El a scris că acestea sunt efectele propagandei LGBT, necontracarată la timp. Părintele a dat ca exemplu ce s-a spus în timpul referendumului pentru familie din România, în 2018.

„Vă amintiți când Creștinii (și nu doar ei!) s-au ridicat pentru apărarea familiei în România?
Vă aduceți aminte că s-a spus că LGBT nu este nicio primejdie pentru familie și copii?
Acum, în 2022, în SUA, se fac operații de schimbare de sex minorilor!
Da, copii dezorientați de 14 sau 15 sau 16 ani sunt mutilați pe viață. Da, copii neștiutori și speriați de 10, sau 11, sau 12 ori 13 sunt mutilați pe viață! Până și copii de 8 și 9 ani sunt supuși acestor mutilări!
Acești copii sunt manipulați (chiar în școală!) să “își schimbe sexul”, deși acesta nu se poate schimba (nu îți poți schimba codul genetic!). Și, chiar împotriva părinților, sunt supuși la tratamente hormonale criminale și ireversibile. Apoi ajung la “operații” în care li se extirpă sânii, clitorisul, vaginul etc. (dacă sunt fete); sau li se extirpă testiculele și penisul dacă (dacă sunt băieți).
Copiilor mutilați li se construiesc apoi simulacre ale organelor celuilalt sex.
Cca. 70% dintre operații au efecte secundare grave la adulți. Iar aici este vorba despre copii!
Între 7 și 10 ani de la așa-zisele “operații de schimbare de sex” adulții care le-au făcut le regretă cumplit.
Copiii astfel mutilați au tot viitorul distrus!
Așa cum au fost deja distruși mulți adulți prin aceste “intervenții”.
De ce se fac asemenea “operații”?
Pentru că presiunile LGBT le-au inclus, aberant, pe lista de decontare publică (adică sunt plătite celor care le fac din buzunarul cetățenilor). Iar aceste “proceduri” mutilante costă cetățenii 120,00 (o sută douăzeci de mii) de dolari.
Deoarece nu sunt destui adulți care să pompeze banii în buzunarele unora, s-a trecut la copii.
Iar LGBT aplaudă aceste crime, fără nicio reținere.
Aici se ajunge atunci când nu se pune stavilă devierii!
Puteai să votezi la Referendumul pentru Familie și l-ai boicotat? Vei avea pe conștiință toate mutilările de acest fel. Și aici, și Dincolo.”, a scris el pe canalul său de Telegram.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. In Romania multi idioti inutili nu au participat la referendum ca sa castige sau sa nu scape de puscarie Dragnea . Oare ce parere au acum acesti patrupezi?

    • Pe lângă manipularea jegoasă din presa mainstream, majoritatea românilor din România, habar nu au ce se întâmplă în vest. De aia nu au ieșit. Și dacă le povestești se uită la tine ca la urs și zic că ești nebun! Eu am urmărit cum s-a votat în diferite țări, iar în Italia și Irlanda parcă, a fost aflux masiv de tineri la vot, pentru că ei știau….ai noștri din România se vor trezi direct cu o p..ă-n cur. Până atunci vor ignora semnele.

  2. 120.000 $ costa poate doar o operatie. In SUA o trazitie de sex completa a unui adult , operatie + medicatie + tratamentul complicatiilor care apar in urma medicatiei, costa cam 1 milion $. Si suma asta e decontata de asigurarile de sanatate, deci platesc toti asiguratii din taxele lor.
    Nu mai spun ca cei mai multi medici il considera ‘tratament experimental’ si daca apar probleme refuza politicos sa trateze pacientul si il trimit la medicul care a prescris medicatia sau a facut operatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE