duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVladimir Putin: Rusia va considera ca fiind cobeligerantă orice țară care încearcă...

Vladimir Putin: Rusia va considera ca fiind cobeligerantă orice țară care încearcă să impună o zonă de interdicție aeriană deasupra Ucrainei

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că Rusia va considera drept cobeligerantă orice țară care încearcă să impună o zonă de interdicție aeriană deasupra Ucrainei, o revendicare a Kievului respinsă de NATO, relatează AFP, citat de Agerpres.

„Vom considera orice astfel de evoluție ca fiind o participare la conflictul armat a oricărei țări de pe teritoriul căreia este creată o amenințare la adresa armatei noastre. Începem să vorbim din ce în ce mai activ despre faptul că Ucraina va fi acceptată în NATO. Înțelegeți la ce ar putea duce acest lucru, sau unde ar putea duce chiar acum?

Ascultați, oamenii din Donbas nu sunt câini vagabonzi. Între 13.000 și 14.000 de persoane au murit de-a lungul anilor. Mai mult de 500 de copii au fost uciși sau mutilați. Dar Occidentul a ales să nu observe acest lucru timp de opt ani. Ascultați, opt ani”, a precizat Putin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele rus a făcut aceste declarații la o întâlnire cu însoțitoarele de zbor ale companiilor aeriene ruse, transmisă de televiziunea publică.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate