vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEArafat: Fără limită de persoane la masă, la terase. Adulții care însoțesc...

Arafat: Fără limită de persoane la masă, la terase. Adulții care însoțesc copii la locul de joacă nu mai trebuie să fie vaccinați

Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile, dar au fost aduse unele modificări, a anunțat șeful DSU, Raed Arafat. Astfel, cei care au trecut prin infecția cu COVID-19 în ultimele 180 au același regim cu cei vaccinați și cu cei care au test COVID negativ, la terase pot sta la masă mai mult de 6 persoane, iar adulții care îi însoțesc pe copii la locurile de joacă nu mai trebuie să fie vaccinați.

Principalele modificări la starea de alertă:

  • Pentru cei care au trecut prin boală, a fost crescută limita de 90 de zile la 180 de zile de la infectarea cu COVID-19, pentru a fi în concordanță cu cerificatul verde european. În acest inferval, oamenii care au fost infectați cu COVID-19 sunt scutiți de carantină la intrarea în țară și pot participa la evenimente, la fel cu cei vaccinați sau care au un test COVID negativ.
  • La activitățile culturale în aer liber se permite participarea a până la 1.000 de persoane care stau pe scaun .
  • La nunți, botezuri și alte evenimente private, suprafața pe persoană a fost redusă de la 4 metri pătrați la 2 metri pătrați.
  • La locurile de joacă pentru copii, nu se va mai solicita ca însoțitorii să fie vaccinați împotriva COVID-19.
  • La exterior, la restaurante, se elimină regula de 6 persoane la masă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Arahat ….ti se apropie lantul. Procentul celor vaxinati cu covid si decedati e de 2.18%. In crestere cu 25% in ultima luna si jumatate. Procentul de decedati din inbolnaviti covid si nevaxinati e acum de 3,1%. Insa nu degeaba in ultima luna si jumatate au bagat retroactiv aproape 3400 de decese covid. De fapt au crescut procentul artificial de la 2.7 la 3.1. Ei stiu ca daca nu cresc artificial procentul in cel mai scurt timp procentul de decedati de covid si vaxinati il va depasii pe cel al nevaxinatilor. Datele dupa care am calculat sunt cele oficiale……Asa ca pe arahat & co ii adteapta vremuri grele.

  2. STAREA DE ALERTA NU POATE FI PRELUNGITA DIN MOMENT CE HOTARAREA CARE O INSTITUIA A FOST ANULATA CU APLICARE IMEDIATA PRIN SENTINTA DEFINITIVA 180/17.06.2021 LA CURTEA DE APEL CLUJ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE