vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEYouTube va elimina videoclipurile celor care critică orice tip de vaccin

YouTube va elimina videoclipurile celor care critică orice tip de vaccin

YouTube va începe să elimine de pe platformă conţinutul care pune sub semnul întrebării folosirea oricărui tip de vaccin medical aprobat, nu doar pe cel pentru Covid-19, anunţă Bloomberg, citat de Mediafax.

Divizia Google a companiei Alphabet Inc. a anunţat miercuri că îşi va extinde politica împotriva dezinformării pentru a acoperi toate tipurile de vaccinuri pe care autorităţile sanitare le consideră eficiente.

„Interdicţia va include orice utilizator şi publicaţie care pretinde că vaccinurile sunt periculoase sau că produc efecte cronice asupra sănătăţii, cum ar fi autismul”, a declarat Matt Halprin, vicepreşedinte pentru încredere şi siguranţă al YouTube.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

În urmă cu un an, YouTube a interzis anumite videoclipuri care critică utilizarea vaccinurilor Covid-19. Compania a declarat că de atunci a retras peste 130.000 de videoclipuri de pe platforma pentru că au încălcat această regulă. Însă multe videoclipuri au reuşit să ocolească regula făcând afirmații dubioase despre vaccinuri fără a menţiona Covid-19.

„Putem presupune că telespectatorii ar putea extrapola apoi la Covid-19. Am vrut să ne asigurăm că acoperim întreaga gamă” a declarat Halprin într-un interviu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Youtube nu este la prima măsură care contravine ideii de libertate de exprimare. Compania deținută de Google a blocat mai multe conturi ale unor portaluri și personalități conservatoare.

Recent, Youtube a șters discursul senatorului american Rand Paul despre libertate în mai puțin de 10 minute de la postarea de către canalul R3media. Rand Paul este de profesie…medic.

În trecut, Google a avertizat că va șterge de pe Youtube conținutul care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a ritualurilor în locul tratamentului medical.

La începutul anului, Youtube a suspendat contul președintelui SUA în funcție la acea vreme, Donald Trump.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Acest internet a devenit un fel de Securitate sau KGB după ce ne-a „aburit” cu libertatea de exprimare și despre alte libertăți ! Este exact ceea ce făcea Europa Liberă îninte de 1989 : O PROPAGANDĂ IDIOATĂ ADRESATĂ CELOR CARE CRED ÎN MINCIUNILE OCCIDENTULUI ( este valabil și pentru orientul roșu !!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE