sâmbătă, iunie 3, 2023
ȘTIRIYoutube a șters în 10 minute discursul senatorului Rand Paul despre libertate...

Youtube a șters în 10 minute discursul senatorului Rand Paul despre libertate : Este timpul să rezistăm. Nu ne pot aresta pe toți | VIDEO

Puțin peste 10 minute a rezistat pe canalul de Youtube al R3media discursul senatorului american de Kentucky, Rand Paul, despre rezistența la obligativitatea vaccinării, a purtării măștii și a permanentizării restricțiilor sanitare.

Discursul senatorului american, devenit viral pe internet, a fost publicat de R3media pe canalul de Telegram, în premieră, iar miercuri a fost urcat pe canalul de YouTube.

Tentativa s-a dovedit cu-adevărat temerară, deoarece YouTube ne-a informat  în doar câteva minute că a eliminat videoclipul pe motiv că ar conține „dezinformări medicale”.

„Echipa noastră ți-a examinat conținutul și, din păcate, consideră că acesta încalcă politica privind dezinformările medicale”, sună mesajul primit de la Youtube.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Indicatorul temporal este relevant deoarece videoclipul are 3 minute, deci nu au pierdut prea mult deliberând asupra acestuia.

Culmea este că Rand Paul nu neagă nici pandemia, nici boala, nici vaccinarea. În schimb, îl acuză pe dr. Faucci că a luat decizii neștiințifice și că nicio măsură nu ar trebui impusă asupra cetățenilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rand Paul este, el însuși, medic.  Iată ce a spus senatorul republican:

„Este timpul să rezistăm. Nu ne pot aresta pe toți. Nu pot ține toți copiii tăi acasă, de la școală. Nu pot ține fiecare clădire guvernamentală închisă. Deși am o listă lungă ale unora care s-ar putea să rămână închise sau pe care ar putea încerca să le țină închise.

Nu trebuie să acceptăm mandatele, carantinele și celelalte politici dăunătoare ale micilor tirani și birocrați. Putem spune pur și simplu nu, nu din nou!

Nancy Pelosi, nu vei aresta sau opri, nici pe mine, nici pe altcineva din echipa mea
din a ne face treaba.Fie am avut COVID, fie ne-am vaccinat sau ni s-a oferit vaccinarea.

Noi ne vom face propriile alegeri referitoare la sănătate. Nu vă vom arăta un pașaport. Nu vom purta o mască. Nu vom fi forțați la testări arbitrare astfel încât să vă puteți voi continua beția puterii si stăpânirea asupra Capitolului.

Domnule președinte Biden, nu vom accepta mandatele agenției dvs., sau mișcările dvs.
spre o nouă carantină. Nimeni nu trebuie să urmeze politicile anti-știință ale CDC, legate de purtarea măștii. Și, dacă vrei să închizi din nou agențiile federale  dintre care unele nu au revenit nici până acum înapoi la muncă. Voi opri fiecare proiect de lege care va trece
prin Senat cu un amendament care să le taie finanțarea dacă nu se prezintă fizic la locul de muncă Birocrați locali și șefi ai Sindicatelor?

Nu vă vom permite să faceți iarăși rău copiilor noștri și în acest an. Copiii nu sunt expuși la un risc mai mare din cauza COVID-ului decât sunt din cauza gripei sezoniere.

Fiecare adult care lucrează în școli s-a vaccinat, fie a avut oportunitatea să se vaccineze. Nu există nici un motiv pentru obligativitatea purtăriii măștii, școli cu jumătate de normă,
sau orice măsuri de carantină.

Copiii rămân în urmă cu educația școlară și sunt răniți fizic și psihologic din cauza tacticilor
pe care le-ați utilizat pentru a-i îndepărta de școală, în ultimul an. Nu vom mai permite
iarăși această situație.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate