vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEGoogle avertizează: conținutul care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a...

Google avertizează: conținutul care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a ritualurilor în locul tratamentului medical va fi șters de pe YouTube

Noua politică Google în privința conținutului acceptat pe YouTube este foarte dură și nu lasă loc niciunei opțiuni în afară de discursul oficial. Astfel, printre altele, pentru a proteja „această comunitate unică și vibrantă” de utilizatori ai YouTube, compania Google a emis un regulament cu privire la ce ai și la ce nu ai voie să postezi.

Printre altele, este considerat „dezinformare cu privire la tratament” un „conținut care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a ritualurilor în locul tratamentului medical, precum consultarea unui medic sau prezentarea la spital”.

De asemenea, se consideră „dezinformare cu privire la prevenție”, „conținut care promovează metode de prevenție care contrazic autoritățile sanitare locale sau OMS” sau „Afirmații conform cărora un vaccin anti-COVID-19 aprobat va cauza deces, infertilitate sau contractarea altor boli infecțioase”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tot în același sens, se consideră „dezinformare cu privire la prevenție”, afirmațiile „conform cărora un vaccin anti-COVID-19 aprobat va conține substanțe care nu se află pe lista cu ingrediente, precum țesut fetal”. Aceasta, deși Vaticanul afirmă că vaccinul AstraZeneca conține celule de la fetuși umani avortați.

Același lucru îl susține și Institutul European de Bioetică.

Google afirmă că ar putea face o excepție în privința dezinformărilor, dacă respectivul conținut „include context care oferă o expunere egală sau mai mare opiniilor contradictorii ale autorităților sanitare locale sau consensului medical ori științific. În plus, am putea să facem excepții și dacă scopul conținutului este să condamne sau să conteste dezinformarea prin conținut care ne încalcă politicile. Acest context trebuie să apară în imaginile sau conținutul audio al videoclipului propriu-zis”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE