ACTUALITATEGoogle avertizează: conținutul care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a...

Google avertizează: conținutul care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a ritualurilor în locul tratamentului medical va fi șters de pe YouTube

Noua politică Google în privința conținutului acceptat pe YouTube este foarte dură și nu lasă loc niciunei opțiuni în afară de discursul oficial. Astfel, printre altele, pentru a proteja „această comunitate unică și vibrantă” de utilizatori ai YouTube, compania Google a emis un regulament cu privire la ce ai și la ce nu ai voie să postezi.

Printre altele, este considerat „dezinformare cu privire la tratament” un „conținut care încurajează folosirea remediilor naturiste, a rugăciunii sau a ritualurilor în locul tratamentului medical, precum consultarea unui medic sau prezentarea la spital”.

De asemenea, se consideră „dezinformare cu privire la prevenție”, „conținut care promovează metode de prevenție care contrazic autoritățile sanitare locale sau OMS” sau „Afirmații conform cărora un vaccin anti-COVID-19 aprobat va cauza deces, infertilitate sau contractarea altor boli infecțioase”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tot în același sens, se consideră „dezinformare cu privire la prevenție”, afirmațiile „conform cărora un vaccin anti-COVID-19 aprobat va conține substanțe care nu se află pe lista cu ingrediente, precum țesut fetal”. Aceasta, deși Vaticanul afirmă că vaccinul AstraZeneca conține celule de la fetuși umani avortați.

Același lucru îl susține și Institutul European de Bioetică.

Google afirmă că ar putea face o excepție în privința dezinformărilor, dacă respectivul conținut „include context care oferă o expunere egală sau mai mare opiniilor contradictorii ale autorităților sanitare locale sau consensului medical ori științific. În plus, am putea să facem excepții și dacă scopul conținutului este să condamne sau să conteste dezinformarea prin conținut care ne încalcă politicile. Acest context trebuie să apară în imaginile sau conținutul audio al videoclipului propriu-zis”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate