miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEVot covârșitor pentru FAMILIE în Irlanda: Referendumurile inițiate pentru redefinirea căsătoriei au...

Vot covârșitor pentru FAMILIE în Irlanda: Referendumurile inițiate pentru redefinirea căsătoriei au fost respinse

Irlandezii au respins, cu un vot covârșitor, referendumul inițiat de guvernul Varadkar pentru schimbarea Constituției, prin care s-ar fi șters cuvântul „femeie” din legea supremă și s-ar fi schimbat definiția căsătoriei, anunță European Conservative.

După numărarea a peste 70% dintre voturi, procentul celor care au respins „inovațiile” progresiste ale guvernului este de 70%, în timp ce 30% au susținut aceste schumbări.

Un amendament urmărea schimbarea definiției familiei, schimbând-o cu o sintagmnă ambiguă, respectiv „uniunea bazată pe căsătorie sau alte relaţii durabile”.

Un membru al Comisiei Electorale din Irlanda a spus că orice cuplu care primește o felicitare de Crăciun va fi recunoscut de stat ca „o relație durabilă”. Clipul cu această aberație a devenit viral în Irlanda.

Al doilea referendum urmărește eliminarea articolului constituţional care menţionează că „o femeie, prin viaţa sa casnică, aduce Statului un sprijin fără de care binele comun nu ar putea fi obţinut”. Acelaşi articol prevede că „mamele nu ar trebui să fie constrânse de nevoile economice să muncească în detrimentul treburilor casnice”, scrie mihailneamtu.eu.

Practic, acest articol consfințea rolul de mamă ca fiind specific femeilor, ceea ce astăzi în timpul ideologiei de gen este de neconceput.

Respingerea Referendumurilor susținute de premierul „creștin-democrat” Varadkar par să fie un pas în spate pentru lobby-ul progresist.

În anii trecuți, aceștia au reușit să legalizeze avortul și căsătoriile între persoane de același sex.

Se pare, însă, că irlandezii au spus „Ajunge”.

În România se strâng semnături pentru organizarea unui al doilea Referendum pentru familie, prin care Constituția să fie modificată: căsătoria între un bărbat și o femeie și protejarea numerarului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE