vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (9- 15 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (9- 15 noiembrie)

1.Mai mulţi elevi de la Palatul Copiilor Galaţi, Clubul Copiilor Tecuci şi Seminarul Teologic “Sfântul Apostol Andrei” au pus în practică Proiectul “Raftul bibliotecii cu poveşti pictate”, în cadrul unor acţiuni care marchează 130 de ani de existenţă a Bibliotecii Judeţene “V.A. Urechia”. Mai multe detalii despre proiect, aici.

2.Maestrul Nicolae Botgros se simte din ce în ce mai bine, după câteva săptămâni petrecute la terapie intensivă, iar în scurt timp urmează a fi externat din spital. Detalii despre starea sa de sănătate, aici.

3.Voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) au sprijinit miercuri cu alimente 20 de familii cu mulți copii, dar și vârstnici din localitățile prahovene Bărăitaru și Sălciile, în cadrul proiectului „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”. Informații despre campanie, aici.

4.Primul ghid turistic multimedia dedicat regiunii Bărăganului, „Itinerama – Explorator în Bărăgan”,  are ca scop promovarea imaginii acestei regiuni ca destinaţie turistică locală, regională, naţională şi internaţională, prin evidenţierea resurselor ei culturale şi materiale. Detalii despre proiect, aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

5.Ministerul Culturii va finanţa, în cadrul unui proiect ce urmează a fi înaintat de Muzeul de Artă «Ion Irimescu», lucrări de restaurare a mobilierului şi a obiectelor de artă colecţionate de marele sculptor. Informații despre finanțare, aici.

6.Preasfinţitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi, a oferit vineri, 13 noiembrie 2020, pachete cu diferite produse (alimentare şi igienice) pentru 20 de profesori pensionari ai Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. Mai multe detalii despre campanie aici.

7.Peste jumătate din locurile de cazare din două zone preferate de turişti în judeţul Braşov – Poiana Braşov şi Bran-Moieciu – au fost ocupate pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Informații aici.

8.Echipa Asociației Identitate Culturală Contemporană (AICC România) le-a oferit copiilor etnici români din sudul Basarabiei istorice (regiunea Odesa, Ucraina) tablete, manuale, materiale didactice și rechizite școlare, măști de protecție, transmite Centrul de Informare al României din Ismail. Mai multe detalii despre campanie, aici.

9.Programul ”Tezaure Umane Vii”, lansat în urmă cu 10 ani, are o pagină web dedicată celor care au primit acest titlu, anunţă Ministerul Culturii. Detalii despre proiect, aici.

10.De ziua ocrotitorului spiritual al Seminarului Teologic din Huși a fost lansat albumul „Tinda Raiului – mănăstiri și schituri din ținutul Vasluiului”. Mai multe informații aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate