joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEUngaria | Zeci de mii de copii au huiduit momentul în care...

Ungaria | Zeci de mii de copii au huiduit momentul în care naționala Angliei s-a așezat în genunchi pentru BLM. Căpitanul englezilor a purtat o banderolă în culorile LGBT VIDEO

Echipa națională de fotbal a Angliei a fost huiduită de către copiii prezenți pe stadionul din Budapesta, acolo unde a avut loc meciul dintre naționalele celor două țări, contând pentru prima etapă a Ligii Națiunilor.

De ce copii? Pentru că federația maghiară a fost pedepsită de UEFA pentru comportamentul spectatorilor la meciurile de la Euro 2020 și regulamentul a permis numai copiilor sub 14 ani și părinților lor să asiste la meci.

În momentul în care naționala Angliei a decis să se pună în genunchi în semn de solidaritate cu organizația Black Lives Matter (BLM), copiii au început să huiduie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Echipa națională de fotbal a Angliei a fost acuzată de propagandă politică, mai ales că majoritatea celorlați sportivi europeni și englezi au renunțat la gestul de a îngenunchea.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Mai mult, căpitanul Angliei, Harry Kane, a purtat o banderolă în culorile LGBT.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE