marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEVIDEO Donald Trump, cu două zile înainte de alegeri: Vom proteja creștinismul,...

VIDEO Donald Trump, cu două zile înainte de alegeri: Vom proteja creștinismul, nu trebuie să fiu corect politic. În alte locuri, creștinismul este sub asediu

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat în cadrul unui miting electoral ținut într-o universitate americană că administrația sa va proteja creștinismul, dacă va fi ales.

„Vom proteja creștinismul, nu trebuie să fiu corect politic”, a declarat el în aplauzele asistenței.

Trump a spus că în lume, creștinismul este sub asediu, iar americanii ar trebui să se adune în jurul credinței creștine.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Uitați-vă ce se întâmplă în lume: în Siria creștinilor li se taie capul. În alte locuri, creștinismul este sub asediu. Sunt protestant, prezbiterian mai exact, și sunt mândru de asta.

În țara noastră, suntem 75% creștini, unii spun și mai mulți și trebuie să găsim o modalitate să fie unitate între noi. Trebuie să facem ceea ce-a făcut Liberty University (gazda discursului – n.r.), care a devenit una dintre cele mai bune școli din țară: asta trebuie să facă națiunea noastră, adunându-se în jurul creștinismului”, a spus Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Declarațiile sale vin cu doar două zile înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, programate să aibă loc pe 3 noiembrie.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE