ACTUALITATE VIDEO Donald Trump, cu două zile înainte de alegeri: Vom proteja creștinismul,...

VIDEO Donald Trump, cu două zile înainte de alegeri: Vom proteja creștinismul, nu trebuie să fiu corect politic. În alte locuri, creștinismul este sub asediu

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat în cadrul unui miting electoral ținut într-o universitate americană că administrația sa va proteja creștinismul, dacă va fi ales.

„Vom proteja creștinismul, nu trebuie să fiu corect politic”, a declarat el în aplauzele asistenței.

Trump a spus că în lume, creștinismul este sub asediu, iar americanii ar trebui să se adune în jurul credinței creștine.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Uitați-vă ce se întâmplă în lume: în Siria creștinilor li se taie capul. În alte locuri, creștinismul este sub asediu. Sunt protestant, prezbiterian mai exact, și sunt mândru de asta.

În țara noastră, suntem 75% creștini, unii spun și mai mulți și trebuie să găsim o modalitate să fie unitate între noi. Trebuie să facem ceea ce-a făcut Liberty University (gazda discursului – n.r.), care a devenit una dintre cele mai bune școli din țară: asta trebuie să facă națiunea noastră, adunându-se în jurul creștinismului”, a spus Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Declarațiile sale vin cu doar două zile înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, programate să aibă loc pe 3 noiembrie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite