duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un nou moment de confuzie pentru Biden. Președintele SUA a...

VIDEO | Un nou moment de confuzie pentru Biden. Președintele SUA a căscat și în loc să ducă mâna la inimă la intonarea imnului, a dus-o la cap

La sărbătoarea oficială Memorial Day, sărbătorită în ultima zi de luni a lunii mai la nivel federal în Statele Unite ale Americii, Joe Biden a fost protagonistul unui nou moment de confuzie.

Acesta este filmat în timp ce se îndreaptă către garda de onoare alături de vicepreședintele Kamala Harris și de secretarul Apărării Lloyd Austin.

Când ajung în fața gărzii, Biden pare confuz, cască, iar când începe să fie intonat impul SUA, în loc să ducă mâna la inimă, la fel ca ceilalți doi oficiali, o duce la tâmplă în semn de salut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Reamintim că anul trecut, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive. Din greșeală, acesta a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate