miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATESpania | Vremea rece și traficul aglomerat de Paștele Catolic au dezvăluit...

Spania | Vremea rece și traficul aglomerat de Paștele Catolic au dezvăluit adevărata față a mașinilor electrice. Șoferii de Tesla au fost cei mai afectați

În Spania, cozile lungi la stațiile de încărcare pentru vehicule electrice în weekendul de Paști (Catolic), au arătat ce poate presupune un viitor al mașinilor electrice, conform European Conservative.

Weekend-ul de Paști este un moment de vârf de călătorie în Spania. Hotelurile din zona costieră sunt pline, iar oamenii din orașe se refugiază în zonele rurale.

El Debate relatează că anul acesta s-au înregistrat cozi uriașe la principalele stații de încărcare a vehiculelor electrice. Numai așteptarea la coadă a șoferilor de mașini electrice a durat aproximativ 2 ore. Apoi a urmat și perioada de încărcare, cu timpi diferiți în funcție de mașină.

În prezent, Spania are doar 200.000 de mașini în circulație, din 25 de milioane înmatriculate. În mod normal, șoferii de vehicule electrice nu au mai multe probleme decât șoferii de mașini pe benzină la realimentare. Pur și simplu merg la o stație de încărcare și conectează mașina la un încărcător. Dar problemele apar în anumite condiții.

Mașinile electrice – limitate în fața intemperiilor

Aceste condiții s-au întrunit în weekend-ul de Paști. Pe lângă infrastructura deficitară, temperaturile în Spania au scăzut dramatic. În unele regiuni au fost chiar sub 10 grade Celsius, iar ploile au căzut în candități însemnate.

Potrivit El Debate, în astfel de condiții meteorologice, mașinile electrice își pierd aproximativ 20% din autonomie în comparație cu vremea frumoasă de primăvară. Folosirea încălzitoarelor auto poate descărca și mai mult bateria. De asemenea, vremea mai rece face ca bateriile să se încarce mai greu. Timpii medii de încărcare de 15 până la 20 de minute se transformă în timpi de până la 50 de minute.

Cozile lungi au fost văzute în principal la stațiile de încărcare Tesla de-a lungul A-1, autostrada principală de la Madrid la Valencia de pe coasta Mediteranei și A-6, coridorul principal dintre Madrid și partea de nord a țării.

El Debate mai notează că principalii șoferi afectați au fost cei de Tesla, datorită reprezentării ridicate pe piața mașinilor electrice.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Implorați-l pe istoricul Ivan să prezinte mai detaliat situația din Polonia: A.K. ne spune că au modificat legile privind recrutarea:

    https://www.youtube.com/watch?v=-BXUXp4uAD4

    Cineva îl va întreba cândva pe istoricul Ivan dacă LGBTQ++++ETC. (al „Stângii” Dreptei) a durut-o mult mai rău în suflet decât pregătirile de război ale Democrației! Și ce-a înțeles despre „temnițele comuniste”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE