sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Liviu Dragnea a ieșit la atac: SIE și SRI, la...

VIDEO | Liviu Dragnea a ieșit la atac: SIE și SRI, la comenzile Germaniei și ale SUA. Au lucrat să nu se întâmple unirea cu Basarabia

Liviu Dragnea a venit cu informații „interesante“ despre Traian Băsescu:

„Traian Băsescu este un om care mie mi-a făcut foarte mult rău. Condamnarea la referendum a fost comandată de el și susținută până la capăt, dar nervii nu pot să-mi întunece rațiunea. Băsescu a fost un patriot. Pot să mă înjure mulți, așa turnător cum a fost. La mintea lui, așa cum a văzut el, a avut o viziune greșită. El a tras pentru țara asta. Toate metodele lui au fost greșite, dar intenția a fost bună. Nu a fost nici cu unii, nici cu alții“, a spus Liviu Dragnea.

„Da? Asta e o informație interesantă“, a replicat Răzvan Dumitrescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Da! V-o spune unul căruia Băsescu i-a distrus viața. Îmi pare rău ce i se întâmplă familiei lui, e inadmisibil. Se procedează mai rău ca la mafioți. Nu, nu pot spune despre cineva ceea ce știu că nu-i adevărat și știu sigur că este în cealaltă parte!“, a adăugat Dragnea.

„Cu Republica Moldova, și-a dorit foarte mult unirea. A făcut niște greșeli de copil. El a avut încredere în SIE și în SRI care, de fapt, au lucrat să nu se întâmple unirea, fiind la comenzile Germaniei și Americii, care nu vor să se întâmple unirea. El, în continuare, spera că se întâmplă, dar…“, a spus Dragnea.

„Până când credeți că a sperat că se întâmplă?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Nu știu până când, dacă și-a dat vreodată seama“, a completat Liviu Dragnea.

„Dar de ce nu vine să spună, domn’le, lucrurile astea, că era atât de guraliv și zicea el că știe și ce vorbesc miniștrii la telefon? De ce nu spune“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Probabil că îi e teamă, fiind fiica lui în proces. Cine știe! Eu v-am zis ce părere am în acel subiect“, a conchis Liviu Dragnea la emisiunea „Ce Se Întâmplă“, la DC News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE