EDUCAȚIEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din învățământul preuniversitar intenționează...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din învățământul preuniversitar intenționează să se vaccineze. Datele finale, vineri, 15 ianuarie

Procentul cadrelor didactice care doresc să se vaccineze este de aproape 50% în învățământul preuniversitar și de peste 60% în sistemul universitar, a declarat, miercuri, la Antena3, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Acesta a menționat că datele finale privind disponibilitatea de vaccinare în rândul cadrrelor didactice vor fi cunoscute vineri, 15 ianuarie.

„În primul rând, mă bucur că s-a înțeles că vaccinarea personalului din învățământ trebuie să fie prioritară. În momentul de față este prioritară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Am lansat o întrebare cu privire la disponibilitatea de vaccinare; așteptăm răspunsul final în data de 15 ianuarie, după-amiază.

Aproape 50% din personalul din învățământul preuniversitar dorește vaccinare. Aproape. Și deja sistemul universitar a ajuns la 60%, excluzând cadrele didactice care sunt și medici și care s-au vaccinat deja”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Antena3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...