EDUCAȚIEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din învățământul preuniversitar intenționează...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din învățământul preuniversitar intenționează să se vaccineze. Datele finale, vineri, 15 ianuarie

Procentul cadrelor didactice care doresc să se vaccineze este de aproape 50% în învățământul preuniversitar și de peste 60% în sistemul universitar, a declarat, miercuri, la Antena3, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Acesta a menționat că datele finale privind disponibilitatea de vaccinare în rândul cadrrelor didactice vor fi cunoscute vineri, 15 ianuarie.

„În primul rând, mă bucur că s-a înțeles că vaccinarea personalului din învățământ trebuie să fie prioritară. În momentul de față este prioritară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Am lansat o întrebare cu privire la disponibilitatea de vaccinare; așteptăm răspunsul final în data de 15 ianuarie, după-amiază.

Aproape 50% din personalul din învățământul preuniversitar dorește vaccinare. Aproape. Și deja sistemul universitar a ajuns la 60%, excluzând cadrele didactice care sunt și medici și care s-au vaccinat deja”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Antena3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT