duminică, iunie 16, 2024
EDUCAȚIEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din învățământul preuniversitar intenționează...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Aproape 50% dintre profesorii din învățământul preuniversitar intenționează să se vaccineze. Datele finale, vineri, 15 ianuarie

Procentul cadrelor didactice care doresc să se vaccineze este de aproape 50% în învățământul preuniversitar și de peste 60% în sistemul universitar, a declarat, miercuri, la Antena3, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Acesta a menționat că datele finale privind disponibilitatea de vaccinare în rândul cadrrelor didactice vor fi cunoscute vineri, 15 ianuarie.

„În primul rând, mă bucur că s-a înțeles că vaccinarea personalului din învățământ trebuie să fie prioritară. În momentul de față este prioritară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Am lansat o întrebare cu privire la disponibilitatea de vaccinare; așteptăm răspunsul final în data de 15 ianuarie, după-amiază.

Aproape 50% din personalul din învățământul preuniversitar dorește vaccinare. Aproape. Și deja sistemul universitar a ajuns la 60%, excluzând cadrele didactice care sunt și medici și care s-au vaccinat deja”, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Antena3.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE