miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Disney pregătește un alt serial în care o adolescentă rămâne...

VIDEO | Disney pregătește un alt serial în care o adolescentă rămâne însărcinată cu satan. Reacții virulente ale creștinilor din întreaga lume: Nu suntem de acord să se promoveze așa ceva copiilor noștri!

În aprilie, compania Walt Disney a anunțat achiziția Pauline, o emisiune de televiziune germană pentru adulți, care prezintă o tânără de 18 ani care e însămânțată de Satan. Deși nu are încă o dată de lansare, utilizatorii rețelelor sociale fac deja campanie pentru anularea serialului, conform Insidethemagic.

Pauline (Sira-Anna Faal) este o adolescentă obișnuită care se luptă să împace școala cu gândurile despre societatea care se prăbușește din cauza crizei climatice. Lucrurile se complică atunci când rămâne însărcinată după o aventură de o noapte cu un băiat pe nume Lukas (Ludger Bökelmann). Ulterior, se află că acesta este însuși Satan. Serialul Pauline prezintă ulterior așa-zisa poveste de dragoste dinte cei doi.

Deși premisa lui Pauline este șocantă pentru unii, este doar o emisiune într-o trecere către conținut pentru toate vârstele pe Disney+. De la creatorii filmului How To Sell Drugs Online (Fast) (2019), Philipp Käßbohrer și Matthias Murmann, serialul a fost scris de Sebastian Colley.

„De mult timp, serialul a fost și rămâne un proiect foarte aproape de inimile noastre”, au declarat Käßbohrer și Murmann pentru Deadline.

„Suntem încântați că Disney+ iubește această poveste despre maturitate la fel de mult ca și noi și că acum am reușit să începem filmările cu o distribuție și o echipă atât de uimitoare”, au mai spus ei.

Critici dure din partea creștinilor

Utilizatorul TikTok @robinmartyr a postat marți un videoclip despre Pauline, cerând Disney+ să anuleze serialul de televiziune.

„Cineva, oricine, vă rog să-mi justificați acest serial”, a spus el. „Care este motivul? Ce mesaj încercăm să transmitem exact copiilor noștri?”, a întrebat el.

Acesta a făcut referire la o scenă controversată din seria Disney+ The Santa Clauses, care prezenta un grup de spiriduși care scriau greșit „We Love Santa” ca „We Love Satan”. Comunitățile creștine din întreaga lume s-au simțit jignite și au considerat că este un subiect prea sensibil pentru un spectacol pentru copii. În ciuda demersurilor făcute de numeroși creștini, se pare că producătorii pregătesc deja un al doilea sezon.

„Nici măcar nu-mi pasă dacă ești un părinte creștin”, a precizat utilizatorul.

„Ești doar un părinte care își iubește copiii și dorește să insufle morala și valorile, ideile și credințele potrivite în mintea copiilor tăi. Trebuie să boicotăm Disney. Aceast serial nu poate fi lansat. Nu suntem de acord să se promoveze așa ceva copiilor noștri, Disney.”, a spu el.

Majoritatea covârșitoare a celor care îl urmăresc s-au poziționat în favoare boicotării Disney.

„Este josnic”, a spus utilizatorul @kristen_is_living_life.

„Trebuie să ne folosim vocile… Aproape tot ce putem face. Să ne folosim vocile și să vorbim”, a spus el.

Anul trecut, Disney a lansat un desen animat satanic, Little Demon, în care o femeie păgână e însămânțată de diavol și dă naștere antihristului.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. ce parinti crestini sunt aia care-si lasa copiii la tv? nu-ti baga nimeni pe gat, noi suntem cei care cascam gura la ei. De ce nu renunta la cablu? Sa puna mana pe o carte, sa faca o activitate fizica, si atunci astfel de productii vor disparea natural din lipsa de audienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate