vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Revoltător! Disney a lansat un desen animat satanic, în care...

VIDEO | Revoltător! Disney a lansat un desen animat satanic, în care o femeie păgână este însămânțată de diavol și dă naștere antihristului. Creatorul seriei spune că „vom continua până când ni se va interzice”

Săptămâna trecută, Disney și-a continuat drumul spre distrugere, lansând un nou desen animat intitulat „Little Demon“.

„Disney a anunțat că noul serial animat de comedie horror de la FX „Little Demon” va începe difuzarea pe Disney+ în Australia și Noua Zeelandă. Serialul prezintă în premieră episoade noi pe FXX și este difuzat în reluare pe Hulu. Se așteaptă ca desenul animat să fie prezentat și pe Disney+ în alte țări”, potrivit Disney Plus Informer.

Desenul animat are loc la 13 ani după ce o femeie păgână necăsătorită a fost însămânțată de diavol, care o urmărește pe ea și pe fiica ei (practic, fiica diavolului, numită Antihrist) în viața de zi cu zi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Seria prezintă vrăjitorie demonică, ritualuri păgâne, sânge și nuditate. Doar văzând trailerul noului desen animat poți sesiza cu ușurință numeroase secvențe pornografice, sânge și vrăjitorie.

YouTuber-ul Nick Jones subliniază că, în timp ce desenul animat este o „comedie pentru adulți”, va atrage fără îndoială privirile tinerilor spectatori. Acesta subliniază că partea îngrozitoare este modul în care adulții lipsiți de discernământ spiritual sunt vizați de normalizarea ideilor satanice, demonice și păgâne prin vizionarea unui desen animat.

One Million Moms, o organizație al cărei scop este de a opri exploatarea copiilor, a scris:

„Alături de alte producții asociate Disney, cum ar fi Maleficent, Star vs. Forces of Evil și The Owl House, această nouă serie de desene animate pentru adulți, „Little Demon“, este, de asemenea, plasată într-un tărâm spiritual demonic.

Potrivit Deadline, o sursă de știri online de la Hollywood, printre alte orori, ‘comedia’… o arată pe Laura [mama] goală (fără a fi blurată imaginea). Ea se dezbracă în primul episod pentru a efectua un ritual, în timp ce există mai multe cazuri de nuditate de-a lungul serialului.

În același timp, creatorul serialului, Seth Kirschner, le-a spus reporterilor: Vom continua până când ni se va interzice.

Să ne asigurăm că li se spune „Nu!” repede!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Biblia ne spune clar în Isaia 8:19-22 despre un tărâm spiritual care nu este al lui Dumnezeu. Ne avertizează să nu practicăm vrăjitoria sau să ne consultăm cu mediumi, ci să-L chemăm pe Dumnezeu. Deuteronom 18:10-11 ne avertizează, de asemenea, să evităm vrăjitoria sub toate formele sale“, precizează organizația One Million Moms.

One Million Moms a creat o petiție prin care le cere celor de la Disney să anuleze „Little Demon“. (poți semna aici).

Disney pare să fie gata să-și continue drumul spre întuneric. De curând, Disney a anunțat că a creat un grup de lucru pentru a crea mai mult conținut LGBTQ pentru copii și a anunțat recent că va alege o drag queen într-un nou serial de benzi desenate Ironheart, conform thegatewaypundit.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE