marți, iulie 23, 2024
ȘTIRISatanism pe față? Două vedete de la Hollywood admit că își beau...

Satanism pe față? Două vedete de la Hollywood admit că își beau reciproc sângele, dar „numai în scop ritualic” și „doar câteva picături”

Actrița Megan Fox, una dintre cele mai populare și căutate actrițe de la Hollywood, a admis că ea și logodnicul său, cântărețul MGK, își beau sângele unul altuia.

Megan Fox a ținut să-și liniștească fanii și a spus că „doar în scop ritual” și „numai câteva picături”.

„Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu paharele mari, suntem ca în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia”, a declarat actrița din Big Gold Brick pentru Glamour UK.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri”, a continuat Megan Fox.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Fox, care este urmărită pe Instagram de peste 20 de milioane de oameni, a explicat că este foarte atentă în timpul acestor „ritualuri”, în schimb iubitul său este fix opusul. „Să vărsăm câteva picături de sânge și să bem fiecare, zic eu, în timp ce el este mult mai agitat și haotic, este dispus să-și taie pieptul și să spună «Ia-mi sufletul»”, a spus Megan. În urma acestei dezvăluiri, actrița a fost întrebată dacă iubitul ei a recurs vreodată la acest gest, mai exact să se taie pe piept. „Nu, nu s-a întâmplat. Poate nu chiar așa, doar o versiune mai soft”, a lămurit ea.

Megan Fox a continuat cu dezvăluirile în cadrul interviului și a spus că este pasionată de tarot și de astrologie, iar atunci când este lună plină sau nouă face diverse ritualuri. „Citesc cărți de tarot, sunt pasionată de astrologie și recurg la toate aceste practici și meditații metafizice. Fac ritualuri când e lună plină sau nouă, toate acestea, dar se întâmplă cu un motiv anume”, a declarat actrița.

Unii ar numi aceste ritualuri drept sataniste, dar cotidianul Libertatea le numește doar „bizare pentru mulți”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Statistic vorbim cand nu ai parte de iubire in viața si ești marginalizat nu ai cum “emite”un mesaj intersant…constructiv…ci doar aberati venite dintr o zona de ignoranta nici măcar de confort …nu v ați saturat de negativitatea voastră seaca și lipsită de bun simt?!?….de meserie postaci fără nici un fel de carisma sau sens…..in general am observat ca oamenii urâți sau mai bine spus neatinși de gratia divina cu vreo trăsătura mai specială ….emit ce le dictează frustrarea!!!! Concluzia:dezvoltați va gândirea,va rog!!!

    • Moaștele mișcării progresive “vagina” se duc cu avionul tocmai în c..ul Africii ca să fie pupate cu foc de o breaslă de băiețandrii profesioniști care fac un cent cinstit și salvează astfel orătăniile vecinilor de viol. Deci, eco vorbind, e o inițiativă lăudabilă, eroică chiar. Vă imaginați ce ar face respectivele hoaște dacă n-ar fi reg*late la timp? Pentru ele BLM nu e o vorbă goală! De asta sunt socialiștii așa de populari în rândurile lor, din 2015 încoace, le scutește de drum, unde mai pui adrenalina și gustul aventurii când le confundă câte unul mai amețit la ceas de seară ! Echitate și progress, ce mai…

  2. Salvador Dali făcea reclame prin anii cinzeci când apărea pe ecran cu o figură neutră ținând în mână un bec. Era foarte apreciat și trucul ținea indiferent care era produsul promovat. Asta este puterea imaginii de a crea autosugestie. Șmecheria este că azi poți creea un Dali din orice dobitoc, ori Hollyweedul nu duce lipsă de materie primă. Orice imbecil care-și lățește mecla pe pânză în vreo stupizenie de film, poate fi promovat la gradul de geniu de vreun tabloid care se laudă, cât despre admiratorii respectivei, probabil că-i admiră talentul cu mâna în baie. Howard Stein le proba talentul personal după care, după caz, le aplica ștampila cu APROBAT pe târtiță. Mă îndoiesc că pot fi serioși și consecvenți în ceva, fie el și satanismul. Cred că mai degrabă este vreo cascadorie publicitară menită să aplice și pentru visele jilave ale nișei fetiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE