ACTUALITATEEuro 2020 | Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, fiind resuscitat 18...

Euro 2020 | Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, fiind resuscitat 18 minute. Imaginile cu momentul leșinului și prima fotografie după evacuare

ACTUALIZARE 22:50 Conform informațiilor oficiale, Christian Eriksen este stabil, conștient și a discutat inclusiv cu colegii săi. Partida dintre Danemarca și Finlanda a fost reluată, finlandezii impunându-se până la urmă cu 1-0.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Momente dramatice la Euro 2020. Jucătorul echipei Danemarcei, Christian Eriksen, a leșinat pe teren în timpul partidei pe care reprezentativa țării sale o dispută contra Finlandei.

În minutul 42 al partidei de la Copenhanga, în timp ce alerga, mijlocașul danez a căzut din picioare.(vezi imaginile)

Pe imaginile surprinse de camerele de filmat se vede cum Eriksen zace inert pe teren, cu ochii deschiși.

După 18 minute de resuscitare, Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, iar într-o imagine surprinsă de camere, mijlocașul pare conștient, cu masca de oxigen pe față și mâna pe frunte.

Federația Daneză a anunțat acum câteva minute că fotbalistul este „conștient și va fi supus unor alte analize”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

  1. Interesant de stiut daca omul era sau nu vaccinat. Eu cred ca era ptr ca toti fotbalistii au cam fost obligati sa o faca, daca nu o faceau erau…out. S-ar putea sa mai avem asemenea situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...