sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEArtistul Dan Bittman, mesaj către români: Gândiţi cu minţile voastre! De la...

Artistul Dan Bittman, mesaj către români: Gândiţi cu minţile voastre! De la o zi la alta, ni se restrâng toate drepturile posibile

Solistul trupei “Holograf”, Dan Bittman, a făcut o serie de declarații împotriva restricțiilor sanitare impuse de autorități, precum și împotriva modului în care responsabilii guvernamentali informează cu privire la pandemie.

„Pericolul există. Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nimeni, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur”, a spus Dan Bittman, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Artistul le-a cerut românilor să judece cu „capul lor” restricţiile impuse de autorităţi în contextul pandemiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate – Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…) Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general (…)”, a explicat Dan Bittman.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate