marți, aprilie 23, 2024
ȘTIRIVIDEO | Biden, gafă uluitoare: În 2008, la recomandarea tatălui meu, i-am...

VIDEO | Biden, gafă uluitoare: În 2008, la recomandarea tatălui meu, i-am acordat o medalie unchiului meu Frank | Tatăl președintelui SUA a murit în 2002 iar unchiul său în 1999

Președintele Biden a susținut vineri că unchiul său Frank Biden a fost decorat cu medalia Inima Purpurie pentru acțiunile sale în timpul Bătăliei Bulge din al Doilea Război Mondial, dar nu există nicio dovadă clară că acesta a fost decorat și detaliile cheie ale poveștii sunt imposibile din punct de vedere cronologic.

„Când am fost ales vicepreședinte (în 2008), tatăl meu mi-a spus: Joey, unchiul Frank a luptat în Bătălia de la Bulge, după care a spus: A câștigat Inima Purpurie și nu a primit-o niciodată. Nu a primit-o niciodată. Crezi că l-ai putea ajuta să o obțină? Îl vom surprinde”, a amintit președintele.

„I-am spus: Unchiule Frank, ai câștigat asta și vreau să…, iar el a spus: Nu vreau! Vorbesc serios, a spus: Nu vreau. Eu am spus: Ce se întâmplă, unchiule Frank? Ai câștigat-o! El a spus: Da, dar ceilalți au murit. Ceilalți au murit pe când eu am trăit. Nu vreau.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Biden a spus povestea aparent pentru a aduce în discuție umilința veteranilor, dar realitatea arată că povestea a fost inventată.

Tatăl lui Biden, Joseph R. Biden Sr., a murit în septembrie 2002 – cu mai bine de șase ani înainte ca fiul său să fie ales vicepreședinte. Frank Biden, fratele lui Joe Biden Sr., a murit în 1999, conform NY Post.

De când a fost ales președinte, au existat mai multe momente în care Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

În acest an, președintele SUA a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Nu puteți trece cu vederea calitatea superioară a redării pildelor democratice; comparați-le cu propaganda sovietică. Și bolnav le redă mai bine. Unde-i artă nu se poate să nu recunoști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE