miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Biden a repetat aceleași declarații, cuvânt cu cuvânt, la distanță...

VIDEO | Biden a repetat aceleași declarații, cuvânt cu cuvânt, la distanță de câteva minute. Medicii spun că poate fi vorba de un semn de demență

Președintele Joe Biden a participat miercuri la o recepție unde a repetat, cuvânt cu cuvânt, la distanță de câteva minute, aceleași declarații despre revolta din Charlottesville din 2017 și decizia sa de a candida la președinte la 2020, potrivit New York Post.

În timpul declarațiilor la adunarea găzduită de moștenitoarea miliardarului imobiliar Amy Goldman Fowler, președintele în vârstă de 80 de ani a povestit cum se bucura de pensionare după două mandate ca vicepreședinte al lui Barack Obama, când a avut loc, în august 2017, revolta de la Charlottesville, Virginia.

„Îți amintești de acei oameni cu torțe, cu svastice, cântând o melodie antisemită, aceeași melodie care se cânta în Germania la începutul anilor ’30. Și o tânără a fost ucisă. O tânără a fost ucisă.”, a spus Biden.

Biden a continuat spunând, conform unei transcrieri oficiale a Casei Albe, că „fostul tip [președintele de atunci Donald Trump] a fost întrebat: „Ce credeți că s-ar întâmpla?” El era președintele în exercițiu. Și el a spus: „Credeam că sunt niște oameni foarte buni de ambele părți.” Vreau să fiu sincer, din adâncul inimii mele, atunci am hotărât că voi candida din nou.”, a spus Biden.

După ce președintele a povestit cum familia sa extinsă l-a îndemnat să intre în cursă împotriva lui Trump, Biden a început din nou povestea de mai sus.

Potrivit experților medicali, repetarea propozițiilor, frazelor și chiar a poveștilor întregi – deși este comună la vârstnici – poate fi un semn precoce al demenței sau chiar un semn de avertizare timpurie al bolii Alzheimer.

Nu este pentru prima dată când președintele SUA este protagonistul unei astfel de situații nefericite. Cel puțin pe perioada anului 2022, Joe Biden a făcut numeroase gafe care au pus la îndoială sănătatea sa mintală. În plus, Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

În alte cazuri el a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Ori a învăţat pe de rost, ori a avut un prompter bine ascuns, pe care organizatorii au uitat să schimbe textul. Ultima variantă e mai plauzibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE