marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEUn consilier al lui Zelenski spune că Andrei Marga ar trebui să...

Un consilier al lui Zelenski spune că Andrei Marga ar trebui să răspundă penal „pentru încălcarea integrității și suveranității unui alt stat”

Mihailo Podoliak (foto), consilier al Biroului președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, îl acuză pe Andrei Marga că ar fi agent al Rusiei și spune că fostul ministru de externe al României ar putea „răspunde penal” pentru afirmațiile sale, informează agenția RBC-Ucraina, citată de știripesurse.

„”Criza agenților” determină Rusia să scoată din dulap chiar și cea mai uitată naftalină politică. Dacă românul domn Marga își face declarațiile “cu toată responsabilitatea”, atunci trebuie să înțeleagă și perspectiva răspunderii penale pentru încălcarea integrității și suveranității unui alt stat”, a scris acesta, potrivit R3media.

Amintim că, sâmbătă, Andrei Marga a îndemnat Ucraina să cedeze o parte din teritoriile sale Rusiei, Poloniei, României și Ungariei.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Spun cu toată responsabilitatea că Ucraina se află în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze Transcarpatia – Ungariei, Galiția – Poloniei, Bucovina – României și Donbasul și Crimeea – Rusiei. Acestea sunt teritorii ale altor țări, altfel vor fi conflicte”, a spus Marga.

Ministerul de Externe român a calificat apelul lui Marga ca fiind contrar poziției oficiale a țării și principiilor de bază ale dreptului internațional.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

7 COMENTARII

  1. Cu integritatea mai treaca-mearga dar sa sustii ca Ucraina ,calarita ,moarta si ingropata de clanurile politicii americane ,e suverana e ceva de noaptea mintii.Poate dl Constantinescu ne spune ceva,dsa a semnat un tratat cu aceasta tara.Intreb si eu, o fi dormind omul linistit?

  2. Un taietor de frunze la caini se baga si el in seama. Nici nu merita sa il acordam atentie. O nulitate obedienta ca toata conducerea ucrainei.

  3. Ucraina nu exista ca stat. Acest asa numit stat facut din petice a fost facut de rusi care au luat teritorii de la polonezi,romani,unguri,etc,

  4. nu poti răspunde penal pentru o opinie istorică și politică.

    ucrainienii dovedesc că sunt fasciști cu asemenea intimidări in care un stat iși permite să terorisese un individ privat al altui stat pentru părerile lui politice.

    in fond MArga a spus că Bucovina e a României. Trădători sunt cei care inchid ochii și sacralizează ucraina in detrimentul celor 400l. 000 de romani ce trăiesc acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate