ACTUALITATESondaj: PNL - Cîțu, la 3%! Mihai Neamțu: Dacă mâine vor fi...

Sondaj: PNL – Cîțu, la 3%! Mihai Neamțu: Dacă mâine vor fi anticipate, PNL-Cîțu se duce în cimitirul partidelor istorice, cu Excelența Sa Klaus Iohannis pe post de Mare Preot și Gropar-Șef

Un sondaj de opinie, realizat de Gazeta Civică la comanda APP (Alianța pentru Patrie, noul partid susținut de Liviu Dragnea), măsoară PNL din perspectiva celor două aripi: Cîțu, respectiv Orban.

În acest context, PNL – aripa Cîțu este cotată la 3%, în timp aripa Orban este la 11,5%! Sondajul este condus de PSD, cu o cotă de 30%, urmat de USRPLUS și AUR, aflate umăr la umăr. 17,5% pentru partidul lui Cioloș, respectiv 17% pentru formațiunea naționalistă.

În acest moment, UDMR este sub pragul electoral, de 4%, iar partidul lui Liviu Dragnea este la 3,5%.

Comentând rezultatele, scriitorul și omul politic Mihai Neamțu a afirmat:

„Un sondaj făcut zilele trecute de o respectabilă instituție europeană măsoară separat PNL-Orban (11.5%) și PNL-Cîțu (situat la un șocant 3%)!
Formațiunea lui Cioloș îmi pare cam umflată, dar naționaliștii lui George Simion sunt, clar, a treia forță politică din România (cu o creștere mai accelerată decât PSD sau USR).
Dacă mâine vor fi anticipate, PNL-Cîțu se duce în cimitirul partidelor istorice, cu Excelența Sa Klaus Iohannis pe post de Mare Preot și Gropar-Șef”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...