duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATESondaj: PNL - Cîțu, la 3%! Mihai Neamțu: Dacă mâine vor fi...

Sondaj: PNL – Cîțu, la 3%! Mihai Neamțu: Dacă mâine vor fi anticipate, PNL-Cîțu se duce în cimitirul partidelor istorice, cu Excelența Sa Klaus Iohannis pe post de Mare Preot și Gropar-Șef

Un sondaj de opinie, realizat de Gazeta Civică la comanda APP (Alianța pentru Patrie, noul partid susținut de Liviu Dragnea), măsoară PNL din perspectiva celor două aripi: Cîțu, respectiv Orban.

În acest context, PNL – aripa Cîțu este cotată la 3%, în timp aripa Orban este la 11,5%! Sondajul este condus de PSD, cu o cotă de 30%, urmat de USRPLUS și AUR, aflate umăr la umăr. 17,5% pentru partidul lui Cioloș, respectiv 17% pentru formațiunea naționalistă.

În acest moment, UDMR este sub pragul electoral, de 4%, iar partidul lui Liviu Dragnea este la 3,5%.

Comentând rezultatele, scriitorul și omul politic Mihai Neamțu a afirmat:

„Un sondaj făcut zilele trecute de o respectabilă instituție europeană măsoară separat PNL-Orban (11.5%) și PNL-Cîțu (situat la un șocant 3%)!
Formațiunea lui Cioloș îmi pare cam umflată, dar naționaliștii lui George Simion sunt, clar, a treia forță politică din România (cu o creștere mai accelerată decât PSD sau USR).
Dacă mâine vor fi anticipate, PNL-Cîțu se duce în cimitirul partidelor istorice, cu Excelența Sa Klaus Iohannis pe post de Mare Preot și Gropar-Șef”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE