duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATESorin Lavric: Guvernarea PSD-PNL dorește falimentarea României

Sorin Lavric: Guvernarea PSD-PNL dorește falimentarea României

Senatorul Sorin Lavric (AUR) acuză guvernarea PSD-PNL că urmărește falimentarea României, informează un comunicat de presă.

Senatorul invocă haosul din transporturi, prin greva de la TAROM și închiderea Văii Oltului.

„Alianța PSD-PNL, aranjată de către trădătorul aflat în vârful Cotrocenilor, pentru a asigura, chipurile, stabilitatea țării, după ce liberalii juraseră în fața electoratului că nu vor face niciodată alianță cu ”Ciuma Roșie”, a reușit după aproape trei ani de guvernare  să arunce țara în haos și să provoace o debandadă totală la nivelul întregii societăți.

În acest moment, România a ajuns o țară blocată pe toate căile de circulație, atât aeriene, cât și terestre, deși suntem o țară aflată la granița unui război, iar asigurarea liberei circulații pentru toți cetățenii săi ar trebui să reprezinte o chestiune de siguranță națională. În schimb, vedem cum Valea Oltului, una din cele mai importante căi rutiere din țară, este blocată pe o perioadă de timp nelimitată, trenurile au sute de minute întârziere și, colac peste pupăză, guvernarea hoților de la PSD și PNL și-a propus falimentarea TAROM și vânzarea acestei companii către alte entități străine.

Acest guvern de covrigari și incompetenți trebuie să plece de urgență acasă, iar conducerea României să fie preluată până la alegerile parlamentare și prezidențiale din această toamnă de un guvern de tehnocrați, care să asigure un proces electoral liber și corect”, a afirmat Sorin Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE