ACTUALITATEPrefectul Capitalei, Alin Stoica: Sunt interzise sărbătorile, serbările. Petrecerile nu se pot...

Prefectul Capitalei, Alin Stoica: Sunt interzise sărbătorile, serbările. Petrecerile nu se pot organiza nici în cluburi, nici acasă

Fără petreceri cu muzică și dans, doar cu musafiri, de preferat în limita a zece persoane, a precizat, luni seară, în cadrul unei emisiuni TV, prefectul Capitalei, Alin Stoica, într-o discuție referitoare la modul în care românii pot petrecere în perioada Sfintelor Sărbători de Paști.

Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe, a spus prefectul Capitalei.

„Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe. (…) Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe”, a explicat, la Digi24, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Potrivit acestuia, deși nu există o regulă stabilită de autorități privind numărul de invitați, este recomandat să existe anumite limite.

„Dar dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior. Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva. Pentru familiile care locuiesc împreună sau sunt în contact permanent, atunci lucrurile pot sta diferit”, a precizat Alin Stoica.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

 1. Individul asta gandeste inainte sa caste gura? Cum adica sunt interzise sarbatorile? Adica ne dau voie (asa-si inchipuie ei) sa mergem la biserica, dar sunt interzise sarbatorile? Cum vine asta? Au capiat?
  Ne dau voie cu musafiri, dar nu avem voie cu muzica? Adica daca stau la masa cu prietenii si familia, nu am voie sa ascult muzica? Au innebunit?
  Si sa-mi spuna mie individul asta care este vremelnic pe functia de prefect, cum va intra la mine in casa cainii de paza a guvernantilor infractori, fara mandat?

 2. Băi in țara asta nu mai există lege, regulile le face prefectul improvizatoric:

  să nu faceti chef, ar fi bine să nu depășim X oameni zic eu. Dar nu chemați lume ci eventual musafiri dar fără muzică și de preferință rude!!!

  asta inseamnă să fii mafiot! Faci tu regulile cum iti vine frate și prostimea să pună grumazu jos.

  Vezi ce simplu e? Sperii lume zilnic cu Covidu (pe banii dați de guvern presei) și apoi vii și faci regulile după capul tău, fără Constituție și Parlament. Puterea primarilor și prefecților USR!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...