ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (6-12 iunie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (6-12 iunie)

  • Un șofer de TIR român a devenit un mic erou în Franța după ce și-a salvat colegul de indivizi înarmați cu săbii. Detalii, aici.
  • 120 de copii au primit daruri din partea voluntarilor Catedralei Naționale. Mai multe detalii, aici
  • Un bebeluș blocat într-un autoturism a fost salvat de Pompieri la Constanța. Citiți mai mult despre acest subiect, aici.
  • Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei le-a oferit un microbuz echipat cu jocuri și animatori copiilor din satul basarabean Bălăbănești. Detalii, aici.
  • Mai mulți polițiști locali din Cluj-Napoca au ajutat o șoferiță să repare o pană la mașină. Informații suplimentare, aici.
  • Militarii din Brigada 76 Cercetare și Supraveghere „Dacii” au donat sânge de Ziua Eroilor. Detalii, aici.
  • „Salata cu icre de ştiucă de Tulcea” a fost înregistrat și protejat european. Când și cum, aici.
  • Coaliția pentru Dezvoltarea României(CDR) propune Guvernului României proiectul ”De Origine Românească” cu ajutorul căruia fermierii români vor putea garanta că produsele lor sunt fabricate folosind materie primă românească, îmbunătățind competitivitatea acestora. Detalii, aici.
  • Peste 1.200 de oameni s-au oferit voluntari la București la Campionatul European de Fotbal. Cum îi găsiți, aflați de-aici.
  • Un polițist din Sibiu a curățat de zăpadă luneta unei mașini aflate în trafic. Imagini, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...