ACTUALITATEVIDEO | Un clip în care Donald Trump îi cere lui Zelenski...

VIDEO | Un clip în care Donald Trump îi cere lui Zelenski să se întâlnească cu Putin și să-și rezolve „problema” a devenit viral pe Twitter. Președintele Ucrainei se arată deranjat de sugestie

Președintele american Donald Trump a discutat cu președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyi în timpul unei întâlniri la New York, pe 25 septembrie 2019, în marja Adunării Generale a Națiunilor Unite.

Videoclipul de la întâlnirea celor doi președinți a redevenit viral pe Twitter, iar Volodymyr Zelenski pare să se arate alarmat și dezgustat de sugestia lui Donald Trump, ca președintele Ucrainei să „se întâlnească” cu președintele rus Vladimir Putin pentru a-și rezolva „problema”.

La acea vreme, întâlnirea a făcut deliciul presei cu alt subiect de discuție, și anume, publicarea unui memoriu al unui apel între cei doi, în timpul căruia Trump ar fi făcut presiuni pe liderul ucrainean pentru a-i investiga pe Joe și Hunter Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Postat inițial de un jurnalist, Aaron Rupar, în 2019, videoclipul a fost repostat de istoricul Heather Cox Richardson, profesor la Boston College, marți.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În momentul primei postări, tweet-ul a fost repostat de peste 6.000 de ori și a fost apreciat de aproximativ 26.000 de ori. Videoclipul original de la Rupar a fost vizionat acum de peste 2,4 milioane de ori.

În clip, Trump s-a aplecat spre Zelenski și a spus cu voce tare: „Sper cu adevărat că tu și președintele Putin vă puteți întâlni și vă puteți rezolva problema”.

La acea vreme, trupele susținute de ruși au fost implicate în lupte militare la scară mai mică în regiunea Donbas din Ucraina.

„Ar fi o realizare extraordinară”, a spus Trump, după care a continuat: „Și știu că încerci să faci asta.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Ochii lui Zelenski au sugerat o mare uimire, iar acesta nu i-a dat un răspuns liderului american de la acea vreme.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Versiunile mărite ale clipului au fost, de asemenea, repostate la scară largă pe Twitter, arătând o imagine mai clară a răspunsului lui Zelenski.

În cadrul aceleiași sesiuni de la ONU, Trump l-a îndemnat și pe Zelenski să-i investigheze pe Joe și Hunter Biden. Ulterior, Zelenski a răspuns la întrebările presei, spunând că este reprezentantul unei „țări independente” și că nu poate „forța pe nimeni” să efectueze investigații, conform BusinessInsider.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate