miercuri, decembrie 6, 2023
ACTUALITATESuveranitatea poporului român, doar o glumă? În Parlament a avut loc o...

Suveranitatea poporului român, doar o glumă? În Parlament a avut loc o ședință comună SECRETĂ și a cărei stenogramă nu se publică în Monitorul Oficial

În ceea ce constituie, probabil, o premieră istorică în România, în Parlament a avut loc o ședință comună secretizată a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Conform Agerpres, ședința secretă este dedicată „evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel”.

Aceeași sursă precizează că presa nu are acces în sală, iar participanților le este interzisă fotografierea, înregistrarea audio-video sau transmiterea live a şedinţei de pe dispozitivele proprii.

Mai rău, stenograma ședinței nu va fi publicată nici în Monitorul Oficial.

Şedinţa a fost propusă de deputatul Silviu Vexler şi aprobată de Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

La reuniunea sercretă au luat parte parlamentari, dar și „invitaţi aprobaţi de Birourile permanente reunite şi personalul celor două Secretariate Generale care asigură asistenţa de specialitate şi asistenţa tehnică pentru desfăşurarea acestei şedinţe”.

În cadrul şedinţei va fi vizionat un film produs de armata israeliană (IDF), despre care deputatul Silviu Vexler a atras atenţia că prezintă „imagini sensibile”.

Constituția României

La articolul 2 alineatul 1 al Constituției României, se precizează că „Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum”.

La articolul 61 alineatul 1 al Constituției României se menționează că: „Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”

Cum (mai) este Parlamentul organul reprezentativ al Poporului român, prin care acesta își exercită autoritatea, este greu de închipuit în aceste condiții.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

  1. Vexler nici nu ar trebui sa fie in parlament

    va trebui discutata odata situatia anormala a parlamentarilor minoritatilor.

    pai nu mai exista minoritate evreiasca in Romania, omul ala nu e ales de nimeni! Cum sa fii parlamentar pentru 3000 de oameni ? La fel cu Germanii, au mai ramas cateva mii risipiti. Nu pot vota un Parlamentar, de ce sa avem parlamentari nevotati de nimeni?

    Mai ales ca Vexler e un agent care lupta activ contra interesului national si , asa cum se vede, loialitatea lui este fata de poporul lui din Israel, nu fata de interesele poporului nostru. Daca Israelul face masacre in Gaza noi trebuie sa ii ajutam. Daca noi spunem ca vrem suveranitate si partid care sa urmareasca interesul nationa, Vexler zice ca suntem fascisti. Fascisti sunt cei care ucid civili si cei care ii acopera pe criminali, nu noi ca vrem suveranitate si nu ocupam teritoriile altora.

  2. Probabil Silviu Vexler a considerat ca sunt imagini sensibile vizionarea filmului produs de armata israeliană in Gaza impotriva populatiei civile palestiniene. Totul trebuie sa ramana secret.

  3. Suveranitatea poporului român e o glumă, n-ați aflat încă? Este irelevant ce se prezintă în Parlament, este versiunea Israelului. Este prezentată cu un singur scop, de justificare a contraofensivei. La fel, este irelevant, pentru că nu atinge problema în sine. Iar problema în sine este ce urmează. Dumnezeu își iubește poporul ales, Israel, nespus. Atât de mult îl iubește încât va face tot ce trebuie să-l vindece. Israel ar fi fost deja vindecat dacă L-ar fi acceptat pe Iisus Hristos, Fiul Sfântului Dumnezeu ca Mesia care a și venit. Dar din încăpățânare, Israel L-a refuzat pe Mântuitor, nu L-a crezut și încă așteaptă pe mesia. Și va veni cineva, dar nu mesia. Mai multe nu pot sa va spun, pot să vă spun că în lume va fi o alianță pentru sprijinirea Israelului, iar România va face parte din ea în mod secret. Peste această alianță va fi cel ce va veni, dar care nu este mesia. O va conduce în așa măsură încât va controla atât opoziția cât și alianța prin minciuni și decepții. Și va implementa multe legi ce sunt de fapt hule, și o va numi “libertate” când va fi de fapt desfrâu animalic. Și va supune orice om din orice limbă și din orice popor să-i slujească și să i se închine. El este aici și acum dar nu dezvăluit după nume și neam. Dar când va veni, va veni cu autoritate mare (de mesia) și toți îl vor urma cu excepția unei rămășițe adunate între zidurile Israelului care țin mărturia Lui Iisus Hristos, Fiul Viului Dumnezeu. Să înțelegeți așadar că pentru “neamuri”, popoarele care nu sunt din vechiul popor evreu, creștinii, vor îndura persecuții, nu vor lupta dar vor fi risipiți în lume, unii vor muri. Singurii creștini care vor lupta vor fi cei din Israel, și din aceștia Dumnezeu va aduce 144000 drept vie preoțime peste întreaga rămășiță de creștini aleși dintre neamuri. Toate acestea se vor întâmpla foarte curând. In concluzie, nu vă aliați in această problemă (Palestina, Israel) cu nimeni, e un “false flag” , e o decepție , pentru ca cel care nu este și va veni, să vină cu autoritate mare. Într-adevăr, au murit copii, femei, bătrâni și vor mai muri. Situația va fi cu adevărat “gravă” (in pragul războiului nuclear mondial) și va veni un “salvator” care va convinge lumea la pace doar pentru a le câștiga încrederea și a-i supune total spiritual și fizic. Oricine îți va zice “uite mesia”, nu-l crede!

  4. Bancherii de pe Wall Street si din City conduc Romania. Independenta politica e dependenta de independenta economica. Suntem datori vanduti marilor bancheri internationali, care au o anumita etnie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate