joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATESuedia | Un partid conservator are șanse să ajungă a doua forță...

Suedia | Un partid conservator are șanse să ajungă a doua forță politică a țării. Sondajele arată, de asemenea, că majoritatea suedezilor doresc să reducă imigrația în masă

Democrații din Suedia, cunoscuți pentru atitudinea lor conservatoare împotriva imigrației în masă, se așteaptă să obțină 21,5% din voturi și să devină al doilea partid ca mărime din Suedia, potrivit celui mai recent sondaj al postului de stat SVT/Novus.

Potrivit publicației de știri Nyheter Idag, acest rezultat ar pune partidul cu 4 puncte procentuale peste rezultatul său la alegerile din 2018.

Democrații din Suedia au sărbătorit vestea și le-au subliniat suedezilor că votul anticipat a început deja.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„În mare măsură, suntem acum al doilea partid ca mărime din Suedia conform SVT/Novus. Votul anticipat a început, așa că mergeți și votați pentru noi!” a scris partidul pe contul său oficial de Twitter.

Democrații din Suedia (SD) au militat de mult împotriva imigrației în masă, iar popularitatea lor tot mai mare a determinat unele dintre partidele mai populare să se deplaseze mai spre dreapta în privința imigrației, pentru a împiedica SD să devină mai puternic. Cu toate acestea, agresiunile migranților din Suedia, inclusiv crimă și violență sexuală, au crescut vertiginos, ceea ce a făcut ca țara să fie etichetată „cea mai periculoasă națiune” din Europa de către presa germană. Sondajele arată, de asemenea, că majoritatea suedezilor doresc să reducă imigrația în masă. Cu toate acestea, alte probleme afectează suedezii, cum ar fi inflația, o economie încetinită și creșterea prețurilor la locuințe.

În același timp, moderații au reușit să strângă doar 17,4% în sondaj, ceea ce este cu 2,4% mai puțin decât rezultatele ultimelor alegeri ale partidului.

De asemenea, sondajul nu reprezintă o veste deosebit de veselă pentru social-democrații de guvernământ, care ar avea cu o jumătate de procent mai puțin decât rezultatele și așa slabe ale partidului din 2018.

Datele sondajelor arată, însă, că atât Partidul Verzilor, cât și Partidul de Stânga ar putea avea peste rezultatele alegerilor anterioare, în timp ce liberalii și Partidul de Centru ar avea rezultate mai proaste.

Per total, partidele roș-verde au arătat un avantaj marginal față de partidele albastru-galben, cu 49,6 la sută față de 49,3.

Alte sondaje au arătat, de asemenea, că SD devine al doilea partid ca mărime, dar cu o marjă mai mică, conform Remix News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

 1. SD-ul intr-adevar este un partid anti-imigratie, mai ales cea non-europeana, dar nu este un partid conservator. Suedia nu are un partid conservator in sensul in care este perceput in Romania. Din contra, tarile si societatile nordice sunt orice, dar nu conservatoare.

  Acum 4 ani erau la fel dati, adica pe locul 2 foarte aproape de S, adica PSD-ul suedez. Intr-adevar socialistii suedezi au obtinut acum 4 ani cel mai slab rezultat din istoria lor, asta si din cauza, sau datorita prestatiei lamentabile a fostului premier suedez, mai ales in contextul valului de migranti din 2015, cand Suedia a acceptat cei mai multi refugiati pe cap de locuitor din UE.

  Mie ca si anul acesta SD-ul o sa obtina undeva la 17-18% adica pe locul 3. Socialistii sunt intr-o revenire, mai ales de cand la conducerea lor este actualul premier, Magdalena Andersson. Cred ca anul acesta socialistii vor obtine un scor mai mare decat acum 4 ani.

 2. “barnevernet” a aparut din nevoia de a “proteja”
  copilashii “cu probleme”,
  mama si tata erau rude….apropiate.

 3. An Incest Drama, Cold as the Scandinavian Winter – fipresci
  fipresci.org › report › an-incest-drama-cold-as-t…
  An Incest Drama, Cold as the Scandinavian Winter … Norwegian director Anne Sewitsky centers her movies on issues of family. In her first feature, “Happy Happy” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate