marți, martie 5, 2024
ACTUALITATE„Pro Vita” Iași lansează o campanie de strângere de fonduri pentru bursa...

„Pro Vita” Iași lansează o campanie de strângere de fonduri pentru bursa lunară a 100 de copii și tineri talentați

Departamentul „Pro Vita” din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor susține la studii 100 de copii și tineri din județele Iași, Botoșani și Neamț, care provin din familii numeroase cu peste 7 copii și au rezultate foarte bune la învățătură, se arată într-un comunicat al organizației, trimis redacției R3media.

Aceștia vor să susțină financiar tinerii elevi talentați, care din cauza unor situații nefavorabile din punct de vedere social și financiar, întâmpină greutăți în a se dezvolta pe plan educațional.

„Unii fac naveta zilnic sute de km pentru meditații, alții nu reușesc să ajungă la orele de canto din cauza lipsei transportului în sat. Unii vor să devină arhitecți, polițiști, artiști, alții medici, avocați, meteorologi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Noi îi susținem cu o bursă lunară de studiu în valoare de 200 de lei. Sunt tineri excepționali, cu rezultate remarcabile la studii, talentați în cele mai diverse domenii, cu aspirații înalte și dorința de a contribui la schimbarea în bine a societății”, scrie în comunicat.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Departamentul „Pro Vita” al Arhiepiscopiei Iașilor precizează că, pe lângă partea strict financiară, în completarea bursei vor veni și câteva programe de dezvoltare personală, orientare vocațională și consiliere în carieră.

„În prezent, în cadrul proiectului le oferim 100 de burse lunare de studiu de 200 de lei pe care le folosesc pentru a-și asigura nevoile de bază, dar și pentru aprofundarea studiului și pregătirea pentru viitor. În completarea bursei, am dezvoltat special pentru ei și un program de dezvoltare personală, orientare vocațională și consiliere în carieră.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prin participarea la atelierele și workshop-urile organizate îi ajutăm să găsească răspunsurile la întrebările care îi preocupă, să își dezvolte diverse abilități și să își crească stima de sine”, scrie în comunicatul „Pro Vita” Iași.

Mai multe detalii, aici.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE